phone +31 36 8488884

vtwonen Wide Board click

De keuze voor een vtwonen Wide Board click pvc-vloer is vanzelfsprekend wanneer je op zoek bent naar een sterke, milieuvriendelijke en hoogwaardige vloer die ideaal is voor een druk huishouden. Deze vinyl collectie van vtwonen biedt Wide Board click pvc-vloeren die niet alleen gemakkelijk te onderhouden zijn, maar ook uitstekende geluiddempende en waterbestendige eigenschappen hebben. Bovendien zijn ze geschikt voor vloerverwarming.

vtwonen Wide Board click 62087006 Warm Natural
€ 51,95
vtwonen Wide Board click 62087005 Charcoal
€ 51,95
vtwonen Wide Board click 62087002 Sun Kissed
€ 51,95
vtwonen Wide Board click 62087001 Natural
€ 51,95

Eigentijds pvc vtwonen Wide Board click

In de vtwonen Wide Board click pvc collectie zie je de nieuwste woontrends met diverse houtdecorpatronen in verschillende kleuren. Het natuurgetrouwe ontwerp, de structuur en de matte natuurlijke uitstraling geven deze pvc vloer tot in detail het uiterlijk van een echte houten vloer.

Een vloer speelt een bepalende rol in huis, daarom is een zorgvuldige keuze belangrijk. Met de vele prachtige designs is de vtwonen Wide Board click pvc-vloer zowel sfeervol als stijlvol. Het vormt een prachtige basis voor elke persoonlijke interieurstijl.

Prefereer een vtwonen Wide Board click pvc

De vtwonen Wide Board click pvc-vloer biedt een perfecte balans tussen hoge kwaliteit, gebruiksgemak, loopcomfort, kindvriendelijkheid en een chique uitstraling. Dankzij de uitstekende kwaliteit en diverse stijlmogelijkheden is deze vtwonen Wide Board click pvc-vloer volledig in balans en voldoet het aan al je wensen.

Creëer een meesterwerk met vtwonen Wide Board click pvc vloeren

Ontdek de pracht, veelzijdigheid en ruimtelijk vermogen van vtwonen Wide Board click pvc vloeren op en geef je interieur een ruimtelijke transformatie! Kijk online of bezoek de vloerenstudio in Almere om te shoppen en ervaar de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.