PVC vloeren Almere

A-merken en A-kwaliteit PVC vloeren kopen en altijd scherp geprijsd met onze laagste prijs!

Voor A-merken pvc vloeren in Almere en omstreken ben je bij VloerOnline altijd aan het enige juiste adres. Hier slaag je altijd als je op zoek bent naar een ruim assortiment en uitgebreide keuze in pvc vloeren van A-kwaliteit.

Wij hechten er veel waarde aan om op basis van onze hoge kwaliteitsnormen alleen de beste fabrikanten en merken te selecteren voor de verkoop van pvc vloeren waaronder AmbiantBeautifloorBerry AllocDouwes DekkerFloorifyHoomlinemFLORModuleoQuick StepSolcora, Tarkett en vtwonen.

Wij hebben zowel online als in onze showroom aan de Markerkant 11 20 in Almere meer dan 1000 verschillende decors van alle topmerken pvc vloeren van de verschillende fabrikanten inzichtelijk, dit is voor jou als consument makkelijk te vergelijken en dus ook voordelig om aan te schaffen.

Eenvoudig beslissen - Koop pvc vloeren bij VloerOnline in Almere

Overtuig je in de showroom in Almere van de kwaliteit en natuurlijke uitstraling van ons pvc vloeren aanbod. Omdat het kiezen van een geschikte pvc vloer niet eenvoudig is, is het raadzaam om de diverse merken en decors met elkaar te vergelijken. Want dan kun je jezelf overtuigen van de goede prijs/kwaliteit van de pvc vloeren die bij ons te koop zijn.

Ook staan onze adviseurs geheel vrijblijvend voor je klaar en adviseren jou graag over de pvc vloeren collecties die door VloerOnline in Almere worden aangeboden en waar je ook altijd terecht kunt voor vragen, wensen en informatie betreffende garanties e.d..

Bereikbaarheid in Almere

VloerOnline aan de Markerkant 1120 in Almere is centraal gelegen op het bedrijventerrein nabij het winkelcentrum van Almere-Stad, zie de overzichtskaart hieronder. VloerOnline is zeer goed te bereiken zowel vanuit Almere-centrum als vanaf de snelweg A6 via de Hogering. Je kunt gratis voor de deur parkeren en in onze 300 m² grote showroom staan al de pvc vloeren overzichtelijk per merk uitgestald die ook op onze website te koop worden aangeboden.

en dan nog dit...

Onze adviseurs, waar wij gepast trots op zijn, begrijpen dat niets zo belangrijk is als een persoonlijk en eerlijk advies. Het mag duidelijk zijn dat wij dit advies vervolgens tot in detail vertalen naar een perfect passende pvc vloer voor jouw woonsituatie.

CONTACTGEGEVENS

VloerOnline 
Markerkant 1120 
1316 AH Almere

EMAIL

info@vloeronline.nl

TELEFOON

+31 (0) 36-8488884

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 15:00 uur
Woensdag 10:00 - 15:00 uur
Donderdag 10:00 - 15:00 uur
Vrijdag 10:00 - 15:00 uur
Zaterdag 10:00 - 15:00 uur
Zondag Gesloten