Klantenservice +31 (0)36 8488884 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

Gebruik de actiecode* - HERFST2022 - voor 10% korting op je bestelling...lees meer...

*De HERFST2022 aanbieding is geldig vanaf € 750,00 en tot en met ZATERDAG 26 DECEMBER 2022.

*Bij gebruik van de HERFST2022 aanbieding heeft u GEEN recht van retour.

*De HERFST2022 aanbieding is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of aanbiedingen.

 

 

Onze showroom in Almere is op dit moment gesloten.

De showroom is woensdag weer geopend van 10:00 tot 15:00 uur.

PVC vloeren Almere

Op zoek naar de mooiste pvc vloeren in Almere voor een betaalbare prijs. Voordelig pvc vloeren kopen begint bij VloerOnline!

Sedert een paar jaar worden de pvc vloeren steeds populairder en worden deze vaker toegepast als vloerbedekking in het interieur, mede omdat deze vloeren uitermate functioneel zijn en aan de basis behoeften en wensen voldoen.

De positieve eigenschappen van pvc vloeren zijn duurzaamheid, slijtvastheid en ze zijn uitermate geluiddempend, ook zijn deze vloeren aangenaam in gebruik, hygiënisch en eenvoudig te reinigen. Gebruik hiervoor de door de fabrikant voorgestelde geschikte vinylreiniger. Vermijd stilstaand water en gebruik geen chloorhoudende schoonmaak- of andere schuurmiddelen.

Door de goede vochtbestendigheid is het mogelijk om deze vloeren ook in natte ruimtes aan te brengen (Let op: pvc op een HDF drager is voorzien van een extra bescherming zodoende vocht niet kan binnendringen, echter is dit niet afdoende voor plaatsing in vochtige ruimtes). De dilatatie en/of zij voegen dienen te worden afgedicht met siliconenkit, zodat er geen vocht onder het pvc terechtkomt.

Dankzij de extreem lage thermische weerstand kunt u pvc vloeren uitstekend gebruiken voor vloerverwarming en/of vloerkoeling.

PVC vloeren - belangrijk om te weten

Ondanks het bijna ongevoelige oppervlak, moet u ervoor zorgen dat (zwaar) meubilair o.i.d. geen drukpunten in de vloer veroorzaken. De aangegeven gebruiksklassen geven aan wat de te gebruiken pvc vloer zou moeten kunnen verdragen. Een pvc vloer in de directe omgeving met een open haard wordt te zeerste afgeraden omdat pvc onder het blootstaan van te veel hitte kan vervormen.

PVC vloeren - gebruiksklassen

Voor het beoogde gebruik zijn pvc-vloeren verdeeld in verschillende gebruiksklassen. Deze classificeren de oppervlakte spanning van het oppervlak, de zogenaamde slijtlaag. Afhankelijk van de belasting zijn voor particulier gebruik de klassen 21 – 22 - 23 beschikbaar. Voor projectmatig of commercieel gebruik zijn de klassen 31 – 32 – 33 – 34 beschikbaar. Hier staat het tweede cijfer voor de gebruiksintensiteit, 1 voor licht, 2 voor normaal, 3 voor zwaar en 4 voor zeer zwaar gebruik.

PVC vloeren, hoe opgebouwd?

PVC stroken zijn beschikbaar in dryback voor vaste plaatsing of met een click verbinding voor zwevende plaatsing. Bij dryback worden de stroken verlijmd op de geegaliseerde ondergrond. Bij click worden de stroken vergrendeld middels een click verbinding waardoor één geheel ontstaat.  Er zijn meerdere opties click pvc vloeren, allereerst de tot 10 millimeter dikke PVC op een HDF drager met of zonder geintregeerde ondervloer. Daarnaast is er de massieve pvc versie, deze tot 5 mm dikke pvc vloer wordt ook wel vol pvc genoemd.

PVC vloeren installeren

Het advies is om de pvc vloeren alleen op een droge, schone en vlakke ondergrond te plaatsen. Verwijder oneffenheden om de levensduur van de pvc vloer te behouden. Ook mag het niet op laminaat, click kurk, parket en massief houten vloeren worden geplaatst. Deze ondergronden werken, zelfs als je het niet ziet en opmerkt kan deze de pvc vloer permanent beschadigen en de verbindingen van het pvc click kunnen los komen.

Bij plaatsing op plavuizen of tegels dient deze vloer gecontroleerd te worden op gelijkmatigheid. Als deze voldoende waterpas is het mogelijk om de pvc vloer op een HDF-drager hierop te installeren. Als er een massieve pvc vloer geïnstalleerd wordt dient de gehele ondergrond te worden geëgaliseerd.

PVC vloeren merken

Wij hechten er veel waarde aan om op basis van onze hoge kwaliteitsnormen alleen de beste fabrikanten te selecteren voor de verkoop van pvc vloeren. Bekijk ons assortiment.

PVC vloeren kopen bij VloerOnline.

VloerOnline geeft online en offline toegang tot een enorme variatie aan topmerken pvc vloeren. Lichte en donkere decor tinten, afwisselende en veelzijdige decors, verschillende perspectieve en gebruiksklassen en met diverse plaatsingsmogelijkheden hebben wij hierbij inzichtelijk.

Profiteer ook van onze bewezen eerlijke prijs-product verhouding en koop het gewenste pvc vloeren in onze webwinkel tegen een betaalbare prijs en laat deze rechtstreeks afleveren op een adres naar keuze.

Nog vragen over pvc vloeren?

Onze webwinkel is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag geopend. Daarnaast kun je 7 dagen per week 24 uur per dag per e-mail bij onze klantenservice terecht.

Voor telefonische informatie zijn wij bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 08.30 uur tot 17.30 uur op +31 (0)36-8488884.

Je kunt deze vloeren ook in onze showroom bekijken. Onze adviseurs staan voor je klaar en adviseren jou graag over de pvc collecties die door VloerOnline wordt aangeboden, op een moment dat jij dit nodig acht.

Onze adviseurs, waar wij gepast trots op zijn, begrijpen dat niets zo belangrijk is als een persoonlijk en eerlijk advies. Het mag duidelijk zijn dat wij dit advies vervolgens tot in detail vertalen naar een perfect passende pvc vloer voor jouw woonsituatie.

CONTACTGEGEVENS

VloerOnline 
Markerkant 1120 
1316 AH Almere 

EMAIL

info@vloeronline.nl

TELEFOON

+31 (0) 36-8488884

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 15:00 uur
Woensdag10:00 - 15:00 uur
Donderdag10:00 - 15:00 uur
Vrijdag10:00 - 15:00 uur
Zaterdag10:00 - 15:00 uur
ZondagGesloten