phone +31 36 8488884

vtwonen Royal

De keuze voor een vtwonen Royal pvc-vloer is vanzelfsprekend wanneer je op zoek bent naar een sterke, milieuvriendelijke en hoogwaardige vloer die ideaal is voor een druk huishouden. Deze pvc-vloercollectie van vtwonen is niet alleen gemakkelijk in onderhoud, maar biedt ook uitstekende geluiddempende en waterbestendige eigenschappen. Bovendien is de vloer geschikt voor vloerverwarming.

vtwonen Royal 62032128 Natural
€ 42,25
vtwonen Royal 62032127 Sun Kissed
€ 42,25

Sierlijk pvc vtwonen Royal

In de vtwonen Royal pvc-collectie zie je de laatste woontrends met diverse houtdecorpatronen in verschillende kleuren. Het natuurgetrouwe ontwerp, de structuur en de matte natuurlijke uitstraling geven deze pvc vloer tot in detail het uiterlijk van een echte houten vloer.

Een vloer heeft een bepalende rol in huis, daarom is het belangrijk om zorgvuldig te kiezen. Met de vele prachtige designs is de vtwonen Royal pvc vloer zowel sfeervol als stijlvol. Het vormt een prachtige basis voor elke persoonlijke interieurstijl.

Kies voor vtwonen Royal pvc

De vtwonen Royal pvc vloer biedt een perfecte balans tussen hoge kwaliteit, gebruiksgemak, loopcomfort, kindvriendelijkheid en een chique uitstraling. Door de combinatie van uitstekende kwaliteit en diverse stijlmogelijkheden is deze vtwonen Royal pvc-vloer volledig in balans en voldoet het aan al je wensen.

Ontdek de luxe van de vtwonen Royal pvc vloeren

Transformeer je huis in een tijdloos meesterwerk!  Kijk, beleef en ontdek de adembenemende pvc collectie vtwonen Royal vloeren online of in de vloerenshop in Almere en ervaar om jouw perfecte vloer te vinden en geef je interieur de koninklijke behandeling die het verdient!