phone +31 36 8488884

vtwonen Herringbone

De keuze voor een vtwonen Herringbone visgraat pvc vloer ligt eigenlijk voor de hand, als je op zoek bent naar een oersterke en milieuvriendelijke, kwalitatieve vtwonen pvc vloer die ideaal zijn voor een druk huishouden. Deze vtwonen Herringbone visgraat pvc vloeren collectie is makkelijk in onderhoud en is daarnaast zeer geluiddempend en waterbestendig en geschikt voor vloerverwarming.

vtwonen Herringbone 62011016 Sand
€ 40,45
vtwonen Herringbone 62011015 Warm Natural
€ 40,45
vtwonen Herringbone 62011014 Charcoal
€ 40,45
vtwonen Herringbone 62011011 Sun Kissed
€ 40,45
vtwonen Herringbone 62011010 Natural
€ 40,45

Wonen in stijl met een pvc vtwonen visgraat

De laatste woontrends zijn te zien in deze vtwonen Herringbone visgraat pvc collectie en bestaat uit verschillende hout decor patronen in diverse kleuren. Het natuurgetrouwe ontwerp, de structuur en de matte natuurlijke uitstraling geeft deze pvc vloer tot in detail het aanblik van een echte visgraat vloer.

Een vloer is bepalend in huis en dus is een zorgvuldige keuze belangrijk en door de vele schitterende designs is de vtwonen Herringbone visgraat pvc vloer sfeervol en stijlvol en vormt het een prachtige basis voor elke persoonlijke interieurstijl.

Kies een vtwonen visgraat pvc

Mede door de hoge kwaliteit en meerdere stijlmogelijkheden in combinatie van gebruiksgemak, loopcomfort, kind vriendelijkheid en een chique uitstraling is deze vtwonen Herringbone visgraat pvc vloer helemaal in balans.

Verken persoonlijk de vtwonen Herringbone visgraat pvc vloeren

Geef je interieur een nieuwe dimensie met de vtwonen Herringbone visgraat vinyl-vloeren. Bezoek de vloeren showroom in Almere of vloeronline.nl en bekijk ons uitgebreide vtwonen dryback assortiment. Creëer een stijlvolle en duurzame basis voor je woning. Ga direct shoppen bij VloerOnline en transformeer je vloer vandaag nog!