+31 36 8488884

Basic XL

vtwonen Basic XL 62065251 Dark Grey
€ 38,65
vtwonen Basic XL 62065250 Light Grey
€ 38,65

vtwonen Basic XL pvc vloeren

De keuze voor een vtwonen Basic XL pvc-vloer is eigenlijk vanzelfsprekend als je op zoek bent naar een oersterke, milieuvriendelijke en kwalitatieve vtwonen pvc-vloer die ideaal is voor een druk huishouden. Deze collectie van vtwonen Basic XL pvc vloeren is niet alleen gemakkelijk in onderhoud, maar ook zeer geluiddempend, waterbestendig en geschikt voor vloerverwarming.

vtwonen Basic XL pvc-vloeren voor elke smaak

Laat je inspireren door de laatste woontrends in de vtwonen Basic XL pvc collectie. Met verschillende tegelpatronen in diverse betonsteen kleuren biedt deze vtwonen collectie een breed scala aan mogelijkheden. Het natuurgetrouwe ontwerp, de structuur en de matte natuurlijke uitstraling van deze pvc vloer geven tot in detail het aanblik van een echte stenen en/of betonnen vloer. De vtwonen Basic XL pvc vloer voegt een sfeervol en stijlvol element toe aan elke persoonlijke interieurstijl.

Maak een weloverwogen keuze voor jouw vloer

Een vloer speelt een bepalende rol in huis, daarom is een zorgvuldige keuze van groot belang. Met de vele schitterende designs van vtwonen Basic XL pvc-vloeren vind je gegarandeerd een vloer die aan al je wensen voldoet. Dankzij de hoge kwaliteit, gebruiksgemak, loopcomfort, kindvriendelijkheid en chique uitstraling is de vtwonen Basic XL pvc-vloer helemaal in evenwicht.

Ontdek de vtwonen Basic XL pvc vloeren nu!

Wacht niet langer en geef je interieur een upgrade met de vtwonen Basic XL pvc-vloeren. Bezoek onze website of vloeren toonzaal en ontdek het volledige assortiment. Maak vandaag nog je keuze en transformeer jouw huis in een stijlvolle en comfortabele leefomgeving.