phone +31 36 8488884

vtwonen Basic click

Als je op zoek bent naar een oersterke, milieuvriendelijke en kwalitatieve vtwonen pvcvloer die perfect past bij jouw drukke huishouden, is de keuze voor een vtwonen Basic click pvc vloer eigenlijk vanzelfsprekend. Deze vtwonen collectie biedt niet alleen een eenvoudig onderhoud, maar is ook geluiddempend, waterbestendig en geschikt voor vloerverwarming.

vtwonen Basic click 62128253 Sand
€ 51,95
vtwonen Basic click 62128252 Natural
€ 51,95
vtwonen Basic click 62128251 Dark Grey
€ 51,95
vtwonen Basic click 62128250 Light Grey
€ 51,95

Sfeervol pvc vtwonen Basic click

Laat je inspireren door de laatste woontrends in de vtwonen Basic click pvc-collectie. Met verschillende tegelpatronen in diverse concrete kleuren, biedt deze collectie een breed scala aan mogelijkheden. Het natuurgetrouwe ontwerp, de structuur en de matte natuurlijke uitstraling van deze vinyl vloer geven tot in detail het aanblik van een echte stenen en/of betonnen vloer. De vtwonen Basic click pvc vloer voegt een sfeervol en stijlvol element toe aan elke persoonlijke interieurstijl.

Kies slim, kies voor vtwonen Basic click pvc

Een pvc vloer speelt een bepalende rol in je huis, daarom is een zorgvuldige keuze van groot belang. Met de vele schitterende designs van vtwonen Basic click pvc-vloeren vind je gegarandeerd een vloer die aan al je wensen voldoet. Dankzij de hoge kwaliteit, gebruiksgemak, loopcomfort, kindvriendelijkheid en chique uitstraling is de vtwonen Basic click pvc-vloer helemaal in balans.

Ontmoet hier de vtwonen Basic click pvc vloeren

Wacht niet langer en geef je interieur een upgrade! Bezoek ons vloerenlokaal in Almere voor de ultieme vtwonen vloeren beleving of ga naar onze website en ontdek de veelzijdigheid van vtwonen Basic click pvc-vloeren. Maak vandaag nog je keuze en transformeer jouw huis in een stijlvolle en comfortabele leefomgeving.