phone +31 36 8488884

Solcora River Oak

Kies jij voor pure luxe? Dan is de Solcora River Oak Rigid Core pvc collectie helemaal voor jou. Na een lange werkdag verlang jij naar een oase van rust en warmte, en dat biedt deze houtlook collectie in overvloed. De moderne natuurlijke kleuren van deze Solcora vinyl collectie brengen een kalme elegantie met zich mee, en stralen tegelijkertijd een zekere luxe uit. Een absolute eyecatcher, maar nooit overweldigend. Elk detail is subtiel uitgewerkt.

Solcora River Oak Rigid Core 56014 Po
staal aanwezig in showroom
€ 56,65
Solcora River Oak Rigid Core 56022 Danube
staal aanwezig in showroom
€ 56,65
Solcora River Oak Rigid Core 56019 Rhone
staal aanwezig in showroom
€ 56,65
Solcora River Oak Rigid Core 56024 Volga
staal aanwezig in showroom
€ 56,65
Solcora River Oak Rigid Core 56025 Douro
staal aanwezig in showroom
€ 56,65
Solcora River Oak Rigid Core 56029 Tarn
staal aanwezig in showroom
€ 56,65

Luxe in pvc Solcora River Oak by mFLOR

De Solcora River Oak Rigid Core collectie richt zich op de uitstraling van echte houten planken, maar dan in een luxueus vinyl jasje. Dankzij de verfijnde eiken dessins straalt deze vloer zowel rust als warmte uit. Een ware verademing na een lange werkdag. De eigentijdse kleuren creëren precies de sfeer van een warme omhelzing. Elk aspect van deze pvc vloer ademt warmte, verfijning en luxe, zonder opdringerig te zijn.

Kenmerkende eigenschappen van de Solcora River Oak pvc

De klik-collectie van Solcora River Oak by mFLOR is vervaardigd uit pvc, waarbij de delen in elkaar worden geklikt. De standaard vierzijdige v-groef zorgt voor het effect van losse planken.

Deze vloer is duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend, hygiënisch en eenvoudig schoon te maken. Daarnaast is de vloer uitstekend te combineren met vloerverwarming of -koeling. De vochtbestendigheid maakt het tevens mogelijk om deze pvc vloer in vochtige ruimtes te plaatsen.

Zijn de Solcora River Oak pvc vloeren jouw favoriet?

Solcora biedt jou de perfecte klikvloer en is daarmee de ideale keuze als je op zoek bent naar een klik pvc vloer met de natuurlijke uitstraling van traditioneel hout, gecombineerd met alle praktische voordelen van vinyl. Grijp de kans om je eigen design te creëren en kies voor Solcora River Oak Rigid Core click.

Wil je persoonlijk advies of de kwaliteit en stijl van deze klikvinyl vloeren zelf beleven? Breng dan een bezoek aan onze uitgebreide vloeren experience center in Almere en laat je inspireren, of kijk op vloeronline.nl. Transformeer je interieur met een Solcora River Oak pvc vloer en geniet van deze eigentijdse houtuitziende vloer!