phone +31 36 8488884

Quick Step Liv

Met de bescheiden planken van deze Quick Step pvc reeks staat het leven centraal. Liv transformeert jouw huis tot een oase van sereniteit en rust, een toevluchtsoord waar je ontsnapt aan de hectiek van alledag. Deze verfijnde en doelmatige vinylverzameling is de ideale optie voor hedendaags en ruimtebewust wonen.

Quick Step Liv SGSPC20317 Satijn Eik Greige
in onze showroom te bekijken
€ 39,55
Quick Step Liv SGSPC20316 Landelijke Charme Medium Bruin
in onze showroom te bekijken
€ 39,55
Quick Step Liv SGSPC20314 Ocean Bliss Warme Honing
in onze showroom te bekijken
€ 39,55
Quick Step Liv SGSPC20315 Landelijke Charme Naturel
in onze showroom te bekijken
€ 39,55
Quick Step Liv SGSPC20311 Satijn Eik Medium Naturel
in onze showroom te bekijken
€ 39,55
Quick Step Liv SGSPC20318 Ocean Bliss Warm Taupe
in onze showroom te bekijken
€ 39,55
Quick Step Liv SGSPC20312 Satijn Eik Taupe Grijs
in onze showroom te bekijken
€ 39,55
Quick Step Liv SGSPC20319 Ocean Bliss Greige
in onze showroom te bekijken
€ 39,55
Quick Step Liv SGSPC20313 Ocean Bliss Naturel
in onze showroom te bekijken
€ 39,55

Quick Step Liv

Stap binnen in jouw persoonlijke oase, waar rust en levendigheid in perfecte harmonie samenkomen. Welkom in de wondere wereld van Quick Step Liv pvc vloeren, waar elke vierkante meter jouw unieke stijl en persoonlijkheid weerspiegelt. Laat je verwonderen door de veelzijdigheid van deze vinyl collectie, doordrenkt met betoverende hout designs die jouw interieur tot leven brengen. 

Ontdek een uitgebreid scala aan verfijnde hout dessins, elk doordrongen van de nieuwste technologische innovaties om jouw dagelijkse leven te vergemakkelijken en te verrijken. Van klassiek tot eigentijds, Quick Step Liv biedt een breed spectrum aan stijlen die perfect passen bij jouw unieke levensstijl en voorkeuren.

Quick Step Liv - pvc vloeren met een houtlook

Laat jouw creativiteit de vrije loop en transformeer jouw leefruimte tot een ware uitdrukking van jouw individualiteit. Met Quick Step Liv pvc vloeren ben jij de architect van jouw eigen huis, waar elk hoekje een verhaal vertelt en elke stap een nieuw avontuur is.

Quick Step Liv - kwalitatieve pvc vloeren

En dat alles zonder in te leveren op duurzaamheid en functionaliteit. Dankzij innovatieve technologieën biedt Quick Step Liv pvc vloeren een combinatie van tijdloze schoonheid en langdurige prestaties. Geniet van het gemak van een vloer die bestand is tegen het dagelijkse leven, terwijl je tegelijkertijd wordt omarmd door zijn tijdloze elegantie.

Quick Step Liv - tijdloze pvc vloeren

Dus, of je nu kiest voor een traditionele uitstraling of een eigentijdse twist, met Quick Step Liv pvc vloeren creëer jij jouw eigen unieke leefruimte. Laat jouw verbeelding de vrije loop en omarm de mogelijkheden. Want jouw huis is meer dan alleen een plek, het is een weerspiegeling van wie jij bent.

Ontdek de kunst van het combineren en afstemmen van ontwerpen

Laat je innerlijke ontwerper tot leven komen en experimenteer naar hartenlust met een scala aan patronen en ontwerpen. Ben je aan het twijfelen tussen de verfijnde allure van een visgraatpatroon, de tijdloze elegantie van klassieke planken, of de levendigheid van tegels? Waarom zou je moeten kiezen als je ze allemaal kunt omarmen? Transformeer jouw leefruimtes tot een bruisende uiting van diversiteit door de Fuse en Liv planken te combineren en te laten samensmelten met de verbluffende Pristine collectie. Het eindresultaat? Een interieur dat niet alleen jouw gasten versteld doet staan, maar ook een weldadige en ontspannen ambiance creëert waarin jij je volledig kunt onderdompelen. Kies voor een unieke en adembenemende mengelmoes van stijlen die elke kamer verrijkt met diepgang en karakter. Verken jouw favoriete combinaties en zie jouw interieur schitteren als nooit tevoren.

Quick Step Liv pvc kopen

Ontdek en koop nu Quick Step Liv pvc vloeren bij VloerOnline, dé ideale bestemming voor jouw vloerbehoeften. Maak jouw keuze eenvoudig en comfortabel via onze gebruiksvriendelijke online winkel of kom langs bij onze vloerenwinkel in Almere, waar ons vriendelijke team klaarstaat om jou te assisteren bij het selecteren en bestellen van jouw perfecte vloer.