phone +31 36 8488884

Moduleo Layred

Het brede scala van Moduleo LayRed pvc vloeren met verschillende natuurgetrouwe decoren en mogelijkheden van hout maar ook van tegels zijn voorzien van een klassieke 4 zijdige afgeschuinde vellingrand en in sommige gevallen een register in embossing oppervlak waarbij je door de gebruikte reliëf structuur het perspectief van de nerven en knoesten realistisch kan zien en voelen en waarmee je probleemloos kan combineren met diverse moderne of klassieke inrichtingen voor een warm en sfeervol Moduleo interieur.

Moduleo Layred York Stone XL 46755
staal aanwezig in showroom
€ 50,95
Moduleo Layred Blackjack Oak 22218
staal aanwezig in showroom
€ 49,45
Moduleo Layred Luzerna XL 46987
staal aanwezig in showroom
€ 50,95
Moduleo Layred York Stone 46934
staal aanwezig in showroom
€ 49,45
Moduleo Layred Luzerna XL 46299
staal aanwezig in showroom
€ 50,95
Moduleo Layred Jetstone 46958
staal aanwezig in showroom
€ 49,45
Moduleo Layred Classic Oak 24940
staal aanwezig in showroom
€ 49,45
Moduleo Layred Midland Oak 22221
staal aanwezig in showroom
€ 49,45
Moduleo Layred Nublo XL 46941
staal aanwezig in showroom
€ 50,95
Moduleo Layred Nublo XL 46231
staal aanwezig in showroom
€ 50,95
Moduleo Layred Blackjack Oak 22330
staal aanwezig in showroom
€ 49,45
Moduleo Layred York Stone 46112
staal aanwezig in showroom
€ 49,45

Superieure esthetiek en stille pvc Moduleo Layred vloeren

De Moduleo Layred collectie is de sterkste pvc vloer van alle collecties. Het staat echt zijn mannetje. Dankzij zijn sterke kern en geïntegreerde ondervloer kun je de vloer gelijk leggen. De akoestische laag in het midden van de plank zorgt voor een goede absorbtie van het geluid. Dus geen last van gekraak of gepiep als je over de vloer loopt. Verder is Moduleo Layred extreem duurzaam, dus je hebt een lange tijd plezier van deze vloer.

Ook kun je Layred Moduleo op vele plekken leggen, van woningen tot kantoren. Deze vloer kun je overal toepassen.

Zwevende klik installatie van de Moduleo LayRed click pvc vloeren

Een vloer zonder gedoe leggen, dat is Moduleo Layred. Heb je geen zin in het effen maken van de ondergrond? Wil je geen oude vloer eruit slopen? Zoek dan niet verder. De Moduleo Layred collectie is dan de perfecte match voor jou. De meer-laagse Moduleo LayRed Rigid click pvc met geïntegreerde ondervloer van amper 6 mm dik is toepasbaar over bestaande, oneffen (plavuizen) vloeren zonder te egaliseren met een maximaal hoogteverschil van niet meer dan 4 mm. Dat maakt deze collectie de beste oplossing voor verbouwprojecten en renovaties.

Bij de zwevende click installatie van een LayRed Rigid click pvc vloer worden de tegels en planken zwevend bovenop een stevige, egale ondergrond geïnstalleerd. Het LayRed klik systeem met tand-groef verbinding van Uniclic biedt een gebruiksvriendelijke, supersterke en waterdichte verbinding. Deze pvc rigid planken klikken op een eenvoudige manier in elkaar.

Moduleo LayRed pvc - een investering in groene duurzaamheid

De aanschaf van een LayRed pvc vloer is een investering in duurzaamheid. Alle pvc planken bestaan voor ongeveer 50% uit gerecycleerde materialen.

Inspirerende design by Moduleo LayRed pvc vloeren

De Moduleo LayRed pvc vloer voelt niet alleen natuurlijk en realistisch aan, het design ziet er ook zo uit. De LayRed collectie bestaat uit knappe dessins, van eikenhout tot natuursteen verkrijgbaar in meerdere lichte en donkere tinten. Waar de inspiratie vandaan komt is wel duidelijk. En niets is aan het toeval overgelaten: de haarscherpe details, beperkte herhalingen en reliëf-textuur geven de vloeren hun authentieke, natuurlijke look. Ook kun je verschillende decoren met elkaar combineren. Dus steen met hout om zo bepaalde ruimtes een andere sfeer te geven. Ook zijn de decoren er in meerdere afmetingen zodat je op verschillende manieren de vloer kunt leggen, precies zoals het jou past.

Zeker van je zaak? Bestel vandaag jouw favoriete Moduleo LayRed pvc vloer nog

Beleef de ongeëvenaarde schoonheid van harmonisch design, kwalitatief en eersteklas vinyl en gebruiksgemak - Ontdek de fascinerende wereld van Moduleo Layred click pvc vloeren in onze vloeren speciaalzaak in Almere. Of ontdek online inspiratie en gedetailleerde product en collectie informatie. Waarom nog langer wachten? Neem vandaag nog bewust de beslissing en plaats je bestelling. Ga voor Moduleo LayRed.