phone +31 36 8488884

mFlor Nuance XL

De mFLOR Nuance XL pvc collectie weerspiegelt meesterlijk verweerd beton. Deze prachtige en grootse pvc vloeren bieden een uiterst realistische betonlook met een opvallend palet aan natuurlijke kleurschakeringen. Wat vooral opvalt, zijn de unieke kleurtinten. Het verouderde industriële beton komt tot leven in de nuances van de kleuren, waardoor het vrijwel onmogelijk is om het te onderscheiden van echt beton. De vierkante tegels vormen een harmonieuze aanvulling, resulterend in een concreetlook die werkelijk het opvalt.

mFLOR Nuance XL 44719 Charcoal
staal aanwezig in showroom
€ 42,75
mFLOR Nuance XL 44717 Blue Grey
staal aanwezig in showroom
€ 42,75
mFLOR Nuance XL 44716 Off Grey
staal aanwezig in showroom
€ 42,75
mFLOR Nuance XL 44715 Off White
staal aanwezig in showroom
€ 42,75

Pvc mFlor Nuance XL eigenschappen

De mFLOR Nuance XL collectie belichaamt de ultieme betonlook in de wereld van mFLOR's pvc vloeren. Met deze vinyl-collectie heeft mFLOR werkelijk uitgepakt. Het opvallende oog voor detail in de kleurtinten is indrukwekkend en nauwelijks te onderscheiden van echt beton. Bovendien biedt deze vinyl collectie een breed scala aan kleuropties, waardoor je volop keuze hebt voor je ontwerp. Deze vloer springt werkelijk in het oog en voegt een bijzondere uitstraling toe aan je interieur.

mFlor Nuance XL pvc vloeren vermeldenswaard

De mFLOR Nuance XL pvc-collectie valt op door karakteristieke eigenschappen. Deze pvc-vloer wordt op een droge ondergrond verlijmd (dryback). De planken zijn voorzien van een standaard v-groef die een plankeneffect creëert. Met afmetingen van 914.4 x 914.4 cm hebben de vinyl stroken een indrukwekkend vierkant formaat dat een eigen statement maakt.

De karakteristieken van de mFlor Nuance XL pvc

De mFLOR Nuance XL pvc vloer combineert duurzaamheid, comfort, slijtvastheid, geluiddemping en gemakkelijke reiniging. Bovendien zijn deze pvc vloeren uitstekend geschikt voor traditionele vloerverwarming of -koeling. Dankzij de uitstekende waterbestendigheid kun je deze pvc vloeren zelfs toepassen in vochtige ruimtes, zoals keukens en badkamers.

Vernieuw je interieur met een mFLOR Nuance XL pvc vloer

Geef nieuw leven aan je interieur met de prachtige mFLOR Nuance pvc! Ontdek nu ons uitgebreide assortiment van mFLOR Nuance pvc en laat je inspireren door de diverse ontwerpen en realistische texturen. Of je nu valt voor een klassieke houtlook of een eigentijds patroon, er is altijd een design dat perfect aansluit bij je persoonlijke smaak en interieur.

Waarom nog langer wachten? Kom langs bij onze inspirerende vloeren boutique in Almere of bestel direct jouw favoriete pvc vloer via vloeronline.nl en geef je interieur de verdiende make-over. Twijfel niet langer en maak van je huis een statement!.