phone +31 36 8488884

Stilleven click

Hoomline Stilleven Rigid click Rolduc Stone 46983
staal aanwezig in showroom
€ 44,95
Hoomline Stilleven Rigid click Hals 832
staal aanwezig in showroom
€ 44,95
Hoomline Stilleven Rigid click Van Ruysdael 823
staal aanwezig in showroom
€ 44,95
Hoomline Stilleven Rigid click Van Gogh 230
staal aanwezig in showroom
€ 44,95
Hoomline Stilleven Rigid click Thysiana Stone 46953
staal aanwezig in showroom
€ 44,95
Hoomline Stilleven Rigid click Cuyp 826
staal aanwezig in showroom
€ 44,95

Hoomline Stilleven click pvc vloeren

Heb jij jezelf weleens afgevraagd hoe jouw interieur kan meegaan met de steeds veranderende modetrends en jouw eigen persoonlijke interieur voorkeuren?

Hoomline Stilleven click pvc vloer - gegarandeerd de juiste keuze

Bij Hoomline streven ze naar niets minder dan een natuurgetrouwe benadering van het materiaal dat ze gebruiken. Ze finetunen kleur, textuur en afwerking (Embossing in Register) tot in de kleinste details, waardoor deze Hoomline Stilleven click pvc vloeren amper te onderscheiden zijn van echte massieve planken van hout. De zichtbare knoesten dragen bij aan de originele uitstraling, en de subtiele facetranden zorgen voor een verbluffend plankeffect.

De eigenschappen van Hoomline Stilleven click

Een Hoomline Stilleven click pvc vloer is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar blinkt ook uit in praktisch onderhoudsgemak. Deze duurzame vinyl vloeren bieden comfort, zijn slijtvast, waterbestendig en geluiddempend. De pu-laag voegt extra bescherming toe en zorgt voor de perfecte matte afwerking van het pvc. De slijtlaag beschermt de vloer tegen dagelijkse belasting en maakt deze krasbestendig. Bovendien zijn deze vinyl vloeren uitstekend geschikt voor traditionele vloerverwarming of -koeling en kunnen ze zonder problemen worden geïnstalleerd in vochtige ruimtes.

Onderhoud van Hoomline Stilleven click pvc vloer

Het onderhouden van Hoomline Stilleven click pvc vloer is gemakkelijk, dankzij hun vochtbestendigheid en hoogwaardige hygiënische eigenschappen. Verwijder dagelijks stof, zand en ander vuil met een stofzuiger of bezem indien nodig. Dweil je vloer met een licht vochtige dweil en gebruik een door Hoomline aanbevolen pvc-reiniger om de vloer in optimale conditie te houden, zodat het dagelijkse onderhoud moeiteloos blijft verlopen.

Ben je overtuigd door Hoomline Stilleven click?

Als de kwaliteit van onze Hoomline Stilleven click pvc vloeren jou heeft overtuigd, kies dan een design uit deze veelzijdige collectie.

Wil je een hoogwaardige pvc vloer uit de Hoomline Stilleven click collectie aanschaffen? VloerOnline biedt deze uitgebreide pvc collectie van Hoomline aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Bestel nu jouw gewenste vloer online of breng een bezoek aan onze ruime vloeren experience winkel. Wacht niet langer - upgrade je interieur nu!