phone +31 36 8488884

Praktisch click

Douwes Dekker Praktisch Plank click 04876 Kletskop
in onze showroom te bekijken
€ 36,95
Douwes Dekker Praktisch Plank click 04879 Biscuit
in onze showroom te bekijken
€ 36,95
Douwes Dekker Praktisch Plank click 04877 Wafel
in onze showroom te bekijken
€ 36,95
Douwes Dekker Praktisch Plank click 04878 Sprits
in onze showroom te bekijken
€ 36,95

Douwes Dekker Praktisch click pvc vloeren

Is een vloer met een rustige uitstraling en een houtlook jouw ding, dan is de Douwes Dekker Praktisch click pvc collectie zeker weten voor jou. Deze collectie heeft decoren met rustige subtiele kleuren. Het is dan ook echt een collectie voor praktisch ingestelde mensen die houden van een net huis. Echt degelijke pvc vloeren en dat voor een fatsoenlijke prijs. Wie wil dat nou niet. Dat is precies wat Douwes Dekker Praktisch click pvc te bieden heeft.

Ben jij een praktisch persoon en houd jij van een net en opgeruimd huis. Zorg jij ervoor dat alles schoon en ordelijk is? Dan zal Douwes Dekker Praktisch click pvc je zeker aanspreken. De collectie bestaat uit enkele praktische decoren met gangbare kleuren die de ideale basis vormen voor een opgeruimd en rustig interieur. Geen schreeuwerige dessins of spannende motieven, maar mooie rustige kleuren die een ideale basis vormen. Ze zijn op deze manier de ideale basis voor vele soorten woonstijlen en passen vrijwel overal. Ze zijn ook nog eens in alle mogelijke ruimtes te leggen, dus ook in de badkamer en keuken.

Eigenschappen Douwes Dekker Praktisch click pvc

De sleutelwoorden van deze collectie zijn praktisch en netjes. Dus ben jij een opgeruimd persoon en houd jij van een net interieur die rust uitstraalt? Dan Is Douwes Dekker Praktisch click pvc helemaal iets voor jou. De dessins zijn rustig en hebben rustige kleuren. Zo matchen ze goed met verschillende woonstijlen en zijn ze de ideal basis voor je interieur. De Douwes Dekker pvc vloeren zijn ook waterbestendig waardoor ze prima gelegd kunnen worden in de keuken of badkamer. Alle planken hebben een v-groef rondom. Dit zorgt voor een plankeffect zoals bij een echte houten vloer. De houttinten van de dessins en de groeven die je in de vloer ziet van het hout kun je ook voelen wat ook zorgt voor het gevoel van een houten vloer. Een ander voordeel is dat de vloeren goed kunnen worden gebruikt met vloerverwarming. Ook zijn ze zeer duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Douwes Dekker Praktisch click pvc is dan ook de perfecte basis voor ieder interieur.

Vind de stille en de efficiënte kracht van de Praktisch click pvc vloeren

Transformeer jouw woon- of werkruimtes met de veelzijdige en duurzame Douwes Dekker Praktisch click pvc vloeren. Ontdek de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit en geniet van de talloze voordelen die deze vinyl vloeren te bieden hebben. Of je nu op zoek bent naar een vloer voor je woning of voor commerciële doeleinden, Douwes Dekker Praktisch click pvc vloeren voldoen aan al jouw eisen.

Neem jouw ruimtes naar een hoger niveau! Bestel nu direct online jouw Douwes Dekker Praktisch click pvc vloer en ervaar de ultieme mix van kwaliteit, design en gebruiksgemak. Wil je de vloer eerst in het echt beleven? Bezoek dan onze vloeren toonzaal. Wacht niet langer en kom langs!