phone +31 36 8488884

Douwes Dekker Ambitieus Tegel click

De Ambitieus Tegel click collectie van Douwes Dekker is zeker ambitieus, zeker als je kijkt naar alle verschillende soorten pvc vloeren, en de Douwes Dekker Ambitieus Tegel pvc rigid click collectie is daar één van. Een mooie klik pvc collectie met tegels die niet van echte betonnen tegels te onderscheiden zijn.

Douwes Dekker Ambitieus Flinke Tegel Rigid click 04866 Brownie
In onze showroom te bekijken
€ 49,95
Douwes Dekker Ambitieus Flinke Tegel Rigid click 04864 Muffin
In onze showroom te bekijken
€ 49,95
Douwes Dekker Ambitieus Flinke Tegel Rigid click 04865 Macaron
In onze showroom te bekijken
€ 49,95
Douwes Dekker Ambitieus Flinke Tegel Rigid click 04863 Bitterkoek
In onze showroom te bekijken
€ 49,95

Douwes Dekker Ambitieus Tegel click pvc collectie

Toch hebben deze Douwes Dekker vloeren nog veel meer te bieden, aangezien het een pvc vloer betreft. Dus gemakkelijk te onderhouden, duurzaam en nog vele andere pluspunten.Het bijzonder aan de Douwes Dekker Ambitieus Tegel Rigid click collectie is het design van de tegels. De 4 decoren die er in de collectie zitten hebben een bijzondere industriële look. Het gemeleerde decor van de tegels zorgt hiervoor. Hierdoor krijgt deze klik vloer zowel een rauwe en stoere uitstraling, maar ook een chique uitstraling. Het combineren van de vloer met krachtige kleuren op de muur is een goede combinatie. Zo breng je je hele interieur naar een ander niveau.

Specificaties pvc Douwes Dekker Ambitieus Tegel click

De planken van de Douwes Dekker Ambitieus Tegel Rigid click hebben een afmeting van 906 x 448 x 8.5 mm. Deze pvc-vloerplanken zijn voorzien van een 4-zijdige micro-vellingrand en bieden 16 (tot 4 + 4 gespiegeld) unieke decorplanken. Met een slijtlaag van 0.55 mm en gebruiksklasse AC5, klasse 33, geniet je van een residentiële garantie van 15 jaar. Een verpakking bevat 6 planken met een inhoud van 2,435 m².

Eigenschappen Douwes Dekker Ambitieus Tegel click pvc

De Tegel Rigid click collectie van Douwes Dekker Ambitieus bestaat uit 4 verschillende decoren. Het zijn langwerpige tegels met een v-groef die rondom loopt. Die versterkt het tegeleffect. De grote voordelen van de Ambitieus Tegel Rigid click collectie is dat het niet te maken heeft met de ongemakken van een echte tegel vloer. Dus geen scheuren of barsten in de tegel. Geen vlekken die erin trekken en ook geen doffe plekken. Bij een pvc vloer is het onderhoud gemakkelijk en ook is de vloer gemakkelijk schoon te maken. Ook is deze collectie goed te combineren met vloerverwarming. Verder kun je de vloer intensief gebruiken en ook is hij zeer waterbestendig. Je kunt hem dus in iedere ruimte leggen van het huis. Qua look onderscheid deze collectie zich ten opzichte van andere tegelvloeren. De keuze voor de industriële look valt op en is prachtig. De combinatie van een rauwe en stoere vloer die zowel chique oogt is een goede combinatie waardoor hij goed is te combineren met verschillende interieurstijlen.

Douwes Dekker Ambitieus Tegel click pvc vloeren - opzienbarend en zacht

Breng de uitstraling van stenen tegel vloer naar je inrichting met een prachtige Tegel klik pvc-vloer uit de Douwes Dekker Ambitieus collectie. Ontdek het eindeloze perspectief en bestel vandaag nog jouw gekozen vinyl-vloer op vloeronline.nl. Wil je eerst persoonlijk advies of hulp bij het plaatsen van je bestelling? Bezoek dan onze vloerenstudio in Almere en laat je inspireren door de kwaliteit en stijl van deze adembenemende vinyl klik vloeren. Transformeer je interieur met een Douwes Dekker Ambitieus tegel pvc-vloer en ervaar het verbluffende resultaat in je eigen woonomgeving!