phone +31 36 8488884

Douwes Dekker Ambitieus Tegel

Denk je dat naast de visgraat vloeren en de Hongaarse Punt je alles hebt gezien van de Ambitieus collectie, dan zit je ernaast, want Douwes Dekker heeft ook de Douwes Dekker Ambitieus tegel pvc vloeren. Prachtige tegelvloeren die niet van echt te onderscheiden zijn. Dus wil jij een tegelvloer, maar dan met alle gemakken die een pvc vloer te bieden heeft en de kwaliteit van Douwes Dekker? Dan is dit de pvc vloeren collectie die je zoekt.

Douwes Dekker Ambitieus Flinke Tegel 04763 Brownie
In onze showroom te bekijken
€ 38,95
Douwes Dekker Ambitieus Flinke Tegel 04760 Bitterkoek
In onze showroom te bekijken
€ 38,95
Douwes Dekker Ambitieus Flinke Tegel 04762 Macaron
In onze showroom te bekijken
€ 38,95
Douwes Dekker Ambitieus Flinke Tegel 04761 Muffin
In onze showroom te bekijken
€ 38,95

Douwes Dekker Ambitieus Tegel pvc collectie

Wat de Douwes Dekker Ambitieus Tegel pvc collectie zo bijzonder maakt is het design. De tegels hebben namelijk een industriële look. Dit komt door het gemeleerde decor. Dit geeft de vloer een rauwe en kleurrijke uitstraling. De vloer lijkt hierdoor geleefd, maar is tegelijkertijd erg chique. Er zijn verschillende kleuren waaruit je kunt kiezen, zodat er altijd een kleur bij zit dit goed past bij jouw interieur. Zo zijn de decoren ook goed te combineren met spannende kleuren op de muur zoals koningsblauw of smaragdgroen. Deze tegel vloer brengt echt leven en kleur in jouw interieur.

Specificaties pvc Douwes Dekker Ambitieus Tegel

De stroken van de Douwes Dekker Ambitieus Tegel dry back hebben een afmeting van 914.4 x 457.2 x 2.5 mm. Deze pvc-vloerstroken zijn voorzien van een 4-zijdige micro-vellingrand en bieden 16 (4 + 4 gespiegeld) unieke decorplanken. Met een slijtlaag van 0.55 mm en gebruiksklasse AC5, klasse 33, geniet je van een residentiële garantie van 15 jaar. Een verpakking bevat 8 stroken met een inhoud van 3.34 m².

Eigenschappen Douwes Dekker Ambitieus Tegel pvc

De dryback Tegel collectie van Douwes Dekker Ambitieus bestaat uit verschillende decoren. Ze zijn langwerpig van vorm en hebben allemaal een v-groef rondom wat het tegeleffect verder versterkt. Een echte tegelvloer heeft echter nadelen zoals vlekken, een tegel kan breken en ook worden tegels vaak dof. Bij Douwes Dekker Ambitieus Tegel pvc is dit niet het geval. Het is een onderhoudsarme vloer, en is gemakkelijk schoon te maken. Kan intensief gebruikt worden, laat geen vlekken achter en kan ook nog eens worden gebruikt met vloerverwarming. Verder is de vloer ook zeer waterbestendig, dus de vloer kan prima worden gebruikt in natte ruimtes zoals een keuken of badkamer. Voordelen te over dus. Qua look hebben de tegels een industriële look. Toch is het ook een bijzonder chique vloer, dus het kan goed gecombineerd worden met meerdere interieurstijlen.

Douwes Dekker Ambitieus Tegel pvc vloeren - sensationeel en krachtig

Geef je leefruimtes een verfijnde stenen uitstraling met een pvc-vloer uit de prachtige Tegel collectie van Douwes Dekker Ambitieus. Laat je verrassen door de veelzijdige mogelijkheden en bestel vandaag nog jouw pvc-vloer online. Wil je persoonlijk advies of hulp bij het plaatsen van de bestelling of eerst de kwaliteit en de stijl van deze vinyl vloeren zelf ervaren? Bezoek dan onze vloerenloods in Almere en laat je inspireren. Transformeer je interieur met een Douwes Dekker Ambitieus tegel pvc vloer en geniet van het verbluffende resultaat!