Klantenservice +31 (0)36 8488884 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

 

*De WINTER2021 aanbieding is geldig vanaf € 750,00 en tot en met 21 maart 2021.

*Bij gebruik van de WINTER2021 aanbieding heeft u geen recht van retour.

*De WINTER2021 aanbieding is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of (winkel)aanbiedingen

Onze showroom in Almere is op dit moment gesloten.

De showroom is woensdag 3 maart 2021 weer geopend van 10:00 tot 15:00 uur.

Ambiant Supremo

 • Ambiant Supremo 90983611 Light Grey

  Normale prijs: € 38,95

  Special Price € 34,95

 • Ambiant Supremo 90983619 Dark Grey

  Normale prijs: € 38,95

  Special Price € 34,95

 • Ambiant Supremo 90983685 Natural Oak

  Normale prijs: € 38,95

  Special Price € 34,95

 • Ambiant Supremo 90983686 Grey

  Normale prijs: € 38,95

  Special Price € 34,95

Ambiant Supremo

De huidige huiskamer heeft tegenwoordig meerdere functies: je eigen lounche plek om te ontspannen maar ook een plaats om te werken. Creëer in deze ruimte met de Ambiant Supremo 90983685 Natural Oak pvc vloer je eigen stijl. Als je wat wilt veranderen qua meubels, wandkleur en verlichting is het geen probleem op dit traditionele houtdecor uit de Ambiant Supremo pvc collectie. Zet je woonruimte helemaal naar je eigen hand en richt deze zo in dat zowel inspanning als ontspanning hier mogelijk is.

De kwalitatief hoogstaande Ambiant Supremo pvc vloeren hebben een bedrieglijk echte print en een zichtbare en voelbare natuurgetrouwe structuur voor een realistisch gevoel. Mede door de toegepaste randafwerking met een 4 zijdige v-groef is het vaak moeilijk om deze Ambiant pvc vloeren van echte houten vloeren te onderscheiden.

Onderhoud en kwaliteit

Het grootste voordeel van Ambiant Supremo is dat ze vochtbestendig zijn. Dit maakt ook het dagelijkse schoonmaken eenvoudiger: stofzuigen en gewoon afnemen met een vochtige doek. Andere voordelen van Ambiant pvc vloeren zijn: geschikt voor vloerverwarming, geluidsisolatie en een anti-allergene PU-coating voor langere houdbaarheid en betere hygiëne.

De Ambiant Supremo pvc vloeren zijn ook duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. Daarnaast zijn deze Ambiant Supremo pvc vloeren uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Door de goede waterbestendigheid is het bovendien ook nog eens mogelijk om deze vloeren in vochtige ruimtes toe te passen.

Ambiant Supremo decors en kenmerken

De Ambiant Supremo pvc vloeren voor verlijmde installatie (dry back) hebben meerdere verschillende decors opgenomen in de collectie met 5 unieke decor stroken met een maatvoering 1219.2 x 184 x 2.5 mm per dessin. Alle Ambiant Supremo decors hebben een slijtlaag van 0.55 mm en door de kwalificatie met gebruiksklasse AC5, klasse 33 zijn deze pvc vloeren uit de Ambiant Supremo collectie toepasbaar voor intensief huishoudelijk gebruik en hebben ze een fabrieksgarantie in combinatie met woongebruik van 15 jaar. Tevens zijn deze vloeren, met een warmteweerstand: ± 0.005 m² K/W, ideaal voor plaatsing op een traditionele water vloerverwarming.

Een andere keuze

De keuze voor een pvc vloer is niet alleen maar een kwestie van een goed gevoel- en smaak, vaak dienen de voors- en tegens tegen elkaar weggestreept te worden. Wordt het geen verlijmde pvc vloer uit de Ambiant Supremo collectie of wil je liever de klik variant Supremo click? Of kijk eens naar de speciale design vinyl vloeren als de Hongaarse Punt pvc vloeren collectie. Dit prachtige dessin is net zoals Ambiant Spigato Visgraat ook weer helemaal in de mode. Ook de betonlook uit de Ambiant Concrete pvc collectie is bijzonder populair.

Ambiant Supremo jouw keus?

Ambiant is een topmerk! Ambiant biedt je de grootste en mooiste selectie laminaat en pvc vloeren van Nederland. Om jouw keuze te vereenvoudigen is de Ambiant Supremo pvc vloeren collectie ontworpen: Wordt dit jouw keus?