phone +31 36 8488884

Spigato Hongaarse Punt

Ambiant Spigato Hongaarse Punt 90732504 Beige
staal aanwezig in showroom
€ 40,45
Ambiant Spigato Hongaarse Punt 90732503 Natural
staal aanwezig in showroom
€ 40,45

Ambiant Spigato Hongaarse Punt pvc vloeren

Op zoek naar een Hongaarse punt pvc vloer met een unieke houten uitstraling, de Ambiant Spigato Hongaarse punt is een op de natuur geïnspireerde vloer wanneer je op zoek bent naar een echte houten Chevron vloer in een pvc dryback kwaliteit.

Ambiant Spigato Hongaarse Punt karakter en kwaliteit

De Ambiant Spigato Hongaarse punt pvc vloer is duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. Daarnaast is deze uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Door de goede waterbestendigheid is het bovendien ook nog eens mogelijk om deze vloeren in vochtige ruimtes toe te passen.

Specificaties Ambiant Spigato Hongaarse Punt pvc vloeren

De stroken van de Ambiant Spigato Hongaarse punt dry back hebben een afmeting van 538 x 117 x 2.5 mm. De stroken van deze pvc vloer zijn voorzien van een 4 zijdige micro vellingrand en hebben 16 unieke decor planken. Met een slijtlaag van 0.55 mm en gebruiksklasse AC6, klasse 34 geniet u van de residentiele levenslange garantie van 33 jaar. De inhoud van de verpakking van 16 stroken = 1.00 m².

Is Ambiant Spigato Hongaarse punt pvc de keuze voor jou?

Ambiant is een topmerk! Ambiant biedt je de grootste en mooiste selectie pvc vloeren van Nederland. Om jouw keuze te vereenvoudigen is de Ambiant Spigato Hongaarse punt pvc vloeren collectie ontworpen.

Betreed de wereld van tijdloze grandeur met de Ambiant Spigato Hongaarse Punt pvc vloeren en maak een statement met je ongeëvenaarde vloerkeuze. Met het unieke en verfijnde Chevron patroon geef je jouw woonruimte een adembenemende uitstraling. Laat je inspireren door je vloerkeuze en creëer een meesterwerk in jouw interieur. Bestel met eenvoudig en veilig online via de website of in onze vloeren experience showroom, waar je de finesse en kwaliteit van de Ambiant Spigato Hongaarse Punt pvc vloeren ook nog kunt ervaren. Welke manier kies jij?