+31 36 8488884

Piero click

Ambiant Piero click 61876203 Dark Grey
staal aanwezig in showroom
€ 42,45
Ambiant Piero click 61876202 Light Grey
staal aanwezig in showroom
€ 42,45
Ambiant Piero click 61876201 Taupe
staal aanwezig in showroom
€ 42,45
Ambiant Piero click 61876200 Beige
staal aanwezig in showroom
€ 42,45

Ambiant Piero click pvc vloeren

Op zoek naar een klik pvc vloer met een unieke betonnen uitstraling, de Ambiant Piero click is een op de natuur geïnspireerde vloer wanneer je op zoek bent naar een echte stenen- of betonlook tegel vloer in een pvc kwaliteit.

Ambiant Piero click karakter en kwaliteit

De Ambiant Piero click pvc vloer is duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. Daarnaast is deze uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Door de goede waterbestendigheid is het bovendien ook nog eens mogelijk om deze vloeren in vochtige ruimtes toe te passen.

Specificaties Ambiant Piero click pvc vloeren

De planken van de Ambiant Piero click hebben een afmeting van 610 x 610 x 7 mm (incl. aangehechte 10db ondervloer). De planken van deze click pvc vloer zijn voorzien van een 4 zijdige micro vellingrand en hebben 4 unieke decor planken. Met een slijtlaag van 0.55 mm en gebruiksklasse AC6, klasse 34 geniet u van de residentiele levenslange garantie van 33 jaar. De inhoud van de verpakking van 6 planken = 2.23 m².

Is Ambiant Piero click pvc de keuze voor jou?

Ambiant is een topmerk! Ambiant biedt je de grootste en mooiste selectie pvc vloeren van Nederland. Om jouw keuze te vereenvoudigen is de Ambiant Piero click pvc vloeren collectie ontworpen. Wordt het geen click pvc vloer uit de Piero collectie maar ga  je toch liever voor een verlijmde dryback vloer uit deze serie, kies van voor de Ambiant Piero.

Stap in de wereld van verfijnde tegelvloeren met de Ambiant Piero click pvc vloeren! Creëer een interieur met tijdloze elegantie en duurzaamheid. Bestel eenvoudig online of ervaar de schoonheid in onze showroom. Of je nu kiest voor een klik vanuit huis of bij een bezoek aan onze vloeren showroom, jouw perfecte tegel pvc vloer wacht op je om je woonruimtes te verfraaien!