phone +31 36 8488884

Ambiant Estino click

Betreed een wereld van verfijnde schoonheid met de Ambiant Estino pvc-clickvloer. Deze vloer ademt de natuurlijke pracht van echt hout en biedt een unieke en warme uitstraling aan elke ruimte. Laat je betoveren door de authentieke houtnerven en warme kleurtinten van deze klik vloer, waardoor jouw interieur een tijdloze en stijlvolle uitstraling krijgt en geef jouw woonruimte met de Ambiant Estino pvc-click vloer een vleugje natuurlijke pracht met moderne functionaliteit.

Ambiant Estino click 65122615 Brown
staal aanwezig in showroom
€ 42,45
Ambiant Estino click 65122614 Warm Oak
staal aanwezig in showroom
€ 42,45
Ambiant Estino click 65122611 Dark Oak
staal aanwezig in showroom
€ 42,45
Ambiant Estino click 65122610 Natural Oak
staal aanwezig in showroom
€ 42,45
Ambiant Estino click 65122613 Beige
staal aanwezig in showroom
€ 42,45
Ambiant Estino click 65122612 Smoky
staal aanwezig in showroom
€ 42,45

Ambiant Estino click pvc vloeren - eigentijdse karaktereigenschappen

De Ambiant Estino click pvc-vloer is niet slechts een degelijke keuze; het is een onwrikbaar fundament van duurzaamheid en betrouwbaarheid. Deze vloer, doordrenkt met een houtachtig plankontwerp, overtreft niet alleen in stevigheid maar brengt ook een geluidsdempende sereniteit in jouw woonruimte. Het is een harmonieuze samensmelting met zowel traditionele vloerverwarming als eigentijdse vloerkoeling, wat de veelzijdigheid ervan benadrukt. Wat de Ambiant Estino click pvc-vloer werkelijk onderscheidt, is zijn uitstekende waterbestendigheid, waardoor zelfs installatie in vochtige ruimtes zonder zorgen kan plaatsvinden. Laat je inspireren door de stijlvolle esthetiek en praktische voordelen van de Ambiant Estino click pvc-vloer en geef jouw vloeren een algehele make-over.

Specificaties Ambiant Estino click pvc

De extra lange en brede stroken van de Ambiant Estino click hebben een afmeting van 1522 x 225 x 7 mm (inclusief aangehechte 10 dB ondervloer). De stroken van deze pvc vloer zijn voorzien van een 4 zijdige micro vellingrand en hebben 4 unieke decor planken. Met een slijtlaag van 0.55 mm en gebruiksklasse AC6, klasse 34 geniet u van de residentiele levenslange garantie van 33 jaar. De inhoud van de verpakking van 4 stroken = 1.37 m².

Denk jij aan een Ambiant Estino click pvc vloer als jouw gewenste vloerkeuze?

Ambiant is een topmerk! Ambiant biedt je de grootste en mooiste selectie pvc vloeren van Nederland. Om jouw keuze te vereenvoudigen is de Ambiant Estino pvc vloeren collectie ontworpen. Wordt het geen klik pvc vloer uit de Estino click collectie maar wil  je toch liever de dryback variant, kies dan voor Ambiant Estino.

Betreed de wereld van tijdloze schoonheid met de Ambiant Estino click pvc vloeren! Creëer een interieur dat je inspireert met deze hoogwaardige en veelzijdige vloeroplossing. Bestel eenvoudig online of ontdek de magie in onze vloeren atelier in Almere. De vloer van je dromen is binnen handbereik - kies jouw weg naar een persoonlijke inrichting stijl!