+31 36 8488884

op houten vloeren

Jumpax Classic
€ 27,95
XPS plaat 5 mm
staal aanwezig in showroom
€ 3,95
Diffufol vochtwerende folie
staal aanwezig in showroom
€ 2,45
Soundkiller
staal aanwezig in showroom
€ 18,95
Ondervloerplaat 10 db
staal aanwezig in showroom
€ 6,75
Ondervloerplaat Groen 7 mm
staal aanwezig in showroom
€ 4,45
Ondervloerplaat Groen 4 mm
staal aanwezig in showroom
€ 3,45
Redupax
staal aanwezig in showroom
€ 9,95

Ondervloer oplossingen voor op houten vloeren

Ondervloeren zijn een essentieel onderdeel van plaatsing van een nieuwe zwevende vloer, de ondervloer doet dienst als buffer om het comfort en isolatie te verhogen en tevens omdat hierdoor de slijtage van de zwevende vloer verminderd wordt. Haal het meeste uit uw nieuwe vloer door deze te matchen met de juiste ondervloer.

Ondervloer keuzes voor verschillende kwaliteiten en merk vloeren

Daarom is er een ruime keuze aan ondervloeren voor onder laminaat of pvc vloeren, voor elke vloer is er de juiste ondervloer oplossing.

Tevens zijn de ondervloeren gecategoriseerd voor gebruik op b.v. vloerverwarming, voor gebruik in appartementen en voor gebruik op betonnen en houten ondergronden. Elke ondervloer heeft zijn eigen voordelen en geschiktheid, zodat je het perfecte product voor jouw nieuwe vloer vindt.

Zoals je ziet, proberen wij je gelijk goed te informeren in plaats van ‘het’ onder het vloer te verstoppen. We gaan een stap verder door je een goede keuze te kunnen laten maken voor de juiste ondervloer op basis van onze hoge kwaliteitsnormen waarbij alleen de beste fabrikanten geselecteerd zijn. Combineer jouw nieuwe vloer met de juiste ondervloer.

Creëer de perfecte harmonie met onze ondervloeren voor op houten vloeren bij VloerOnline! Ontdek deze veelzijdige collectie ondervloeren en ontdek de ideale match voor jouw laminaat- of pvc vloer voor installatie op een houten vloer. Leg een stevige basis voor je interieur – bekijk nu ons aanbod op de website of breng een bezoek aan onze ondervloerenshop en vind de ondervloer die jouw vloer nodig heeft!