phone +31 36 8488884

Quick Step Classic

De bekendste collectie van Quick Step is de Quick Step Classic laminaat collectie. Hij bestaat al vele jaren en er worden telkens nieuwe decoren toegevoegd. Zo zijn er decoren met een gladde finish, maar ook met een mattere finish. Ook zijn er decoren toegevoegd met een houtstructuur afwerking. De collectie is dan ook redelijk divers en bestaat uit vele soorten decoren. Wat ze gemeen hebben is de echte Quick Step kwaliteit. Het zijn robuuste planken die netjes zijn afgewerkt en gemakkelijk zijn te leggen.

Quick Step Classic CLM5788 Ruwe Eik
staal aanwezig in showroom
€ 21,55
Quick Step Classic CLM5792 Honingbruine Eik
staal aanwezig in showroom
€ 21,55
Quick Step Classic CLM5795 Mistige Grijze Eik
€ 21,55
Quick Step Classic CLM5800 Pindabruine Eik
staal aanwezig in showroom
€ 21,55
Quick Step Classic CLM5796 Geroosterde Eik
€ 21,55
Quick Step Classic CLM5802 Woestijn Greige Eik
staal aanwezig in showroom
€ 21,55
Quick Step Classic CLM5803 Middenbruine Teak
€ 21,55
Quick Step Classic CLM5789 Warme Bruine Eik
staal aanwezig in showroom
€ 21,55
Quick Step Classic CLM5793 Cacaobruine Eik
€ 21,55
Quick Step Classic CLM5797 Mokkabruine Eik
€ 21,55
Quick Step Classic CLM5787 Klassieke Lichte Eik
staal aanwezig in showroom
€ 21,55
Quick Step Classic CLM5790 Levendige Grijze Eik
€ 21,55
Pagina

Klassiek wonen met de Classic Quick Step collectie

Een klassieker kun je de Quick Step Classic wel noemen. Al sinds jaar en dag is dit dé collectie van Quick Step. Een ruime collectie van meerdere decoren met verschillende finishes. De combinatie van de ruime keuze aan decoren, de robuustheid van het laminaat en het gemak van het leggen maken de Quick Step Classic een populaire collectie waar veel mensen voor kiezen. Ook de voordelige prijs helpt hierbij. Fout kiezen kun je dus eigenlijk niet. Quick Step Classic werkt in ieder interieur.

Quick Step Classic laminaat eigenschappen

Deze collectie samenvatten is niet gemakkelijk, aangezien er veel verschillende soorten decoren zijn. Quick Step Classic kent namelijk decoren met een glanzende finish, maar ook met een mattere finish. Ook hebben sommige decoren een zwarte rand in het decor, wat een soort schaduweffect geeft in tegenstelling tot sommige anderre decoren. De Quick Step Classic collectie heeft namelijk geen v-groef. Bij sommige lijkt dit optisch wel zo. Uiteraard is het niet hebben van een v-groef handiger met schoonmaken en ook legt het nog sneller. Wat alle decoren wel gemeen hebben is dezelfde kwaliteit van Quick Step. Dat is namelijk een robuuste vloer die goed is afgewerkt. Ook zijn alle decoren waterbestendig. Verder kan Quick Step Classic in combinatie met vloerverwarming worden gebruikt en heeft het de scratch guard technologie, waardoor de vloer krasbestendig is. Zoveel voordelen gecombineerd in zo'n ruime laminaat collectie en dan hebben we het nog niet eens over de prijs gehad. Quick Step Classic is gewoon een steengoede keuze.

Quick-Step Classic laminaat - traditionele vloeren

Ontdek de eigentijdse elegantie van Quick-Step Classic laminaatvloeren met de rijke texturen en authentieke houtpatronen in onze ruime vloerencentrum in Almere. Kom vandaag nog langs om deze conventionele laminaat collectie te bekijken of bestel eenvoudig en veilig de laminaatvloer van je keuze via vloeronline.nl. Met Quick-Step Classic kies je voor duurzame kwaliteit en verfijnde stijl.