phone +31 36 8488884

Parador Trendtime 5

Ga je voor een tegelvloer dan is Parador Trendtime 5 een collectie die je zal bevallen. Een ruime collectie aan tegelvloeren in verschillende kleuren, maar dan met alle voordelen van laminaat. Kan dat? Ja dat kan zeker. Deze prachtige Parador laminaat collectie bootst een echte tegelvloer na die praktisch niet is te onderscheiden van een echte stenen vloer, maar dan met alle gemakken van laminaat. Parador heeft verschillende graniet en betonkleuren samengevoegd in deze collectie, zodat er voldoende keuze is qua decoren. Er is dus altijd een decor die goed past bij jouw interieur.

Parador Trendtime 5 Beton Donkergrijs 1743596
staal aanwezig in showroom
€ 37,95
Parador Trendtime 5 Antiek Wit 1743601
staal aanwezig in showroom
€ 37,95
Parador Trendtime 5 Ruw Staal 1743600
staal aanwezig in showroom
€ 37,95
Parador Trendtime 5 Beton Ornament Donkergrijs 1743599
staal aanwezig in showroom
€ 37,95
Parador Trendtime 5 Beton Ornament Lichtgrijs 1743597
staal aanwezig in showroom
€ 37,95
Parador Trendtime 5 Beton Lichtgrijs 1743595
staal aanwezig in showroom
€ 37,95
Parador Trendtime 5 Graniet Antraciet 1743594
staal aanwezig in showroom
€ 37,95
Parador Trendtime 5 Graniet Parelgrijs 1743593
staal aanwezig in showroom
€ 37,95
Parador Trendtime 5 Graniet Grijs 1743591
staal aanwezig in showroom
€ 37,95

Steengoed tegellaminaat van Parador Trendtime 5

Een stenen vloer is van alle tijden, en ook in deze tijd kiezen nog veel mensen voor een stenen vloer. Vooral de betonlook is de laatste erg populair en is altijd goed te combineren in een modern interieur. Parador heeft met de Trendtime 5 een goede collectie neergezet met verschillende stenen decoren, waaronder verschillende soorten kleuren in graniet en beton. Verder is er ook nog een staallook vloer en een wit antieke vloer. Keuze te over dus. Door de tegelvorm van het laminaat in combinatie met de realistische decoren, haal je net een echte stenen vloeren in huis, maar dan voor een betere prijs en met alle gemakken van laminaat. Steengoed dus van Parador.

Eigenschappen Parador laminaat Trendtime 5

Parador Trendtime 5 laminaat kenmerkt zich door zijn tegelvorm en steendecoren. De tegels zijn extra groot en groter dan de meeste standaard tegel laminaat vloeren. Het uiterlijk van de laminaat vloer wordt extra versterkt en lijkt hierdoor nog meer op steen, doordat ook het reliëf van de vloer aanvoelt als een echte stenen vloer. Het lijkt dus niet alleen op steen, maar het voelt echt als steen. De V-groef rondom versterkt dat tegelgevoel nog eens extra. Wat pas echt helpt is dat het uiteraard geen echte stenen vloer is. Hierdoor is de vloer een stuk goedkopen, makkelijker te onderhouden, snel schoon te maken en ook nog eens makkelijk zelf te leggen dankzij het SafeLock Pro kliksysteem. Tel daar de Parador kwaliteit bovenop, en er is geen twijfel meer. Parador Trendtime 5 laminaat is dan ook precies wat je zoekt als je op zoek bent naar een stenen/betonlook vloer.

Ontdek de tijdloze elegantie van de Parador laminaat Trendtime 5 collectie!

Laat je betoveren door de prachtige tegel ontwerpen en hoogwaardige afwerking van de Parador Trendtime 5 vloeren. Breng een bezoek aan onze vloerenloods in Almere om ze persoonlijk te bewonderen, of bekijk het volledige assortiment online om de Parador Trendtime 5 collectie te verkennen en je bestelling te plaatsen.

Wacht niet langer en bestel deze stijlvolle en duurzame vloer die perfect past bij jouw interieur.