+31 36 8488884

Trendtime 1

Parador Trendtime 1 Shufflewood Harmony 1601434
staal aanwezig in showroom
€ 31,95
Parador Trendtime 1 Shufflewood Wild 1601433
staal aanwezig in showroom
€ 31,95
Parador Trendtime 1 Eiken Century Natuur 1601432
staal aanwezig in showroom
€ 31,95
Parador Trendtime 1 Globetrotter Modern Light 1601429
staal aanwezig in showroom
€ 31,95
Parador Trendtime 1 Globetrotter Urban Nature 1473921
staal aanwezig in showroom
€ 31,95
Parador Trendtime 1 Eiken Century Gezeept 1473910
staal aanwezig in showroom
€ 31,95
Parador Trendtime 1 Walnoot 1473907
€ 31,95

Parador Trendtime 1 laminaat

Als je kiest voor een landelijke laminaat vloer, dan kom je al snel uit bij Parador Trendtime 1 laminaat. Het houtstructuurreliëf zorgt voor een vloer die er echt als hout uit ziet, maar ook als hout voelt. De matglanzende finish geeft het gevoel van een authentieke geoliede vloer. Trendtime 1 vloeren zijn dan ook uitermate geschikt in combinatie met landelijke en authentieke meubels. De ruime keuze aan decoren zorgt er ook voor dat er altijd een decor bij zit die past bij jouw landelijke interieur.

Landelijke inzichten met Parador

Een landelijk interieur is altijd al mateloos populair. Authentieke meubels of geleefde meubels, in combinatie met een houten vloer, of een vloer die lijkt op echt hout, zijn altijd een goede combinatie. Dit is precies van de Parador Trendtime 1 laminaat biedt. Laminaat dat echt lijkt op hout, met een authentieke feel. De structuur in het laminaat zorgt er eveneens voor dat het laminaat als hout aanvoelt. Door de uiteenlopende decoren, die zeker niet allemaal op elkaar lijken, past het bij veel verschillende interieurstijlen.

Eigenschappen van Parador Trendtime 1 laminaat

De collectie van Parador Trendtime 1 is een hele diverse collectie. Wat alle decoren met elkaar gemeen hebben is dat ze een landelijke stijl hebben. Dit wordt extra benadrukt door de matglanzende finish, die gevoel geeft van een geoliede vloer. Verdere voordelen aan deze collectie zijn het Safelock klikmechanische, wat alle collecties van Parador hebben, waardoor iedereen gemakkelijk een vloer zelf kan leggen. De mogelijkheden met Trendtime 1 zijn dus reuze.

Ontdek de tijdloze schoonheid van Parador Trendtime 1 laminaat!

Breng jouw interieur tot leven met de prachtige laminaat vloer uit de collectie van Parador Trendtime 1. Deze vloer combineert hoogwaardige kwaliteit met een ongeëvenaarde stijl, waardoor elke ruimte een warme en uitnodigende uitstraling krijgt.

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment van Parador Trendtime 1 laminaat en laat je inspireren door de diverse ontwerpen en natuurgetrouwe texturen. Of je nu kiest voor een klassieke houtlook of een eigentijds patroon, er is altijd een design dat perfect aansluit bij jouw persoonlijke smaak en interieur.

Wacht niet langer! Kom naar de vloerenshowroom of bestel direct online jouw favoriete laminaat en geef jouw interieur de upgrade die het verdient.