+31 36 8488884

Henegouwen

Beautifloor Henegouwen Lens BTW339L
staal aanwezig in showroom
€ 22,45
Beautifloor Henegouwen Zinnik BTW338L
staal aanwezig in showroom
€ 22,45
Beautifloor Henegouwen Rumes BTW337L
staal aanwezig in showroom
€ 22,45
Beautifloor Henegouwen Celles BTW344L
staal aanwezig in showroom
€ 22,45

Beautifloor Henegouwen laminaat

Ontdek de prachtige en natuurgetrouwe uitstraling van Beautifloor Henegouwen laminaat. Deze waterbestendige laminaat collectie is geïnspireerd door karaktervolle houtpatronen, variërend van licht eiken tot rustiek eiken. De authentieke sensatie en de variëteit in laminaatplanken maken deze Beautifloor vloeren bijna niet te onderscheiden van authentieke parketvloeren.

Eenvoudige montage en geschikt voor vloerverwarming

Dankzij het solide en betrouwbare Uniclic kliksysteem van Beautifloor Henegouwen laminaat is de installatie snel en moeiteloos. De laminaatplanken klikken naadloos in elkaar en resulteren in een stevige en robuuste vloer.

Dit waterbestendige laminaat is ontworpen voor intensief gebruik en kan worden geïnstalleerd in combinatie met conventionele warmwater vloerverwarming en koelingssystemen.

Ruimtelijke uitstraling

Beautifloor Henegouwen laminaat is een betaalbare vloer met de allure van een authentieke eiken parketvloer. De 8 mm dikke planken presenteren een 2-zijdige V-groef en een standaard lengte, maar bieden tevens een extra brede plankafmeting van ruim 24 cm. Dit draagt bij aan een krachtige, robuuste en ruimtelijke woonambiance. Het tijdloze karakter van de houtdecors met karakteristieke houtnerfpatronen past perfect bij diverse interieurstijlen en voegt onbetwistbaar toegevoegde waarde toe aan jouw interieur.

Ervaar ongeevenaarde luxe van Beautifloor Henegouwen laminaat

Verken zelf de weelde en het comfort van deze vloeren - Breng een bezoek aan onze vloeren showroom en ontdek de betoverende Beautifloor Henegouwen laminaat decoren. Of blader online in dit assortiment voor product informatie en inspiratie. Waarom nog aarzelen? Ga voor de allure van Beautifloor Henegouwen laminaat en plaats je bestelling vandaag nog