phone +31 36 8488884

HERFST2023 KORTINGSACTIE

Zoek jij naar een voordelige laminaat- of pvc-vloer om je leef- of werkruimte een upgrade te geven?

Zoek niet langer! Bij VloerOnline hebben we een spectaculaire actie waarbij je maar liefst 10% KORTING ontvangt op ons complete, reeds super scherp geprijsde assortiment bij besteding vanaf € 100,00.

Het beste van alles?

Onze HERFST2023 korting is van toepassing op ons uitgebreide assortiment aan toonaangevende merken, hoogwaardig laminaat tot eigentijdse pvc-vloeren, ondervloeren, sfeerplinten, plakplinten en profielen - alles wat je nodig hebt voor een perfecte vloertransformatie.

Hoe gebruik je de kortingscode?

Het toepassen van de kortingscode HERFST2023 is simpel. Voeg simpelweg je favoriete vloerproducten toe aan je winkelmandje en ga naar het afrekenproces. Hier voer je de kortingscode "HERFST2023" in en bevestig je deze met 'korting toepassen'. Je ziet dan meteen hoe de 10% KORTING wordt verrekend op het totaalbedrag!

Dit is de perfecte kans om te investeren in een hoogwaardige en stijlvolle vloer zonder je budget te overschrijden en honderden euro's te besparen!

herfst2023

Is de prijs naar wens? Rond je bestelling af...

Het bestellen is eveneens eenvoudig, veilig en betrouwbaar. Kies 'doorgaan naar afrekenen' en vul enkele verplichte gegevens in, zoals je e-mailadres, naam, adres, postcode, woonplaats en een mobiel telefoonnummer voor verdere correspondentie over je bestelling. Kies vervolgens je gewenste verzend- en betaalmethode. Heb je specifieke wensen of leveringsvoorkeuren? Deel deze dan in het opmerkingenveld.

Controleer je bestelling en klik op 'Bestelling plaatsen'. Zo eenvoudig is het om direct, veilig en vertrouwd je bestelling te plaatsen.

De korting vervalt op zondag 24 december 2023

Deze 10% KORTING is slechts tijdelijk geldig en vervalt op zondag 24 december 2023, dus wees er snel bij! Bezoek onze ruim ingerichte showroom voor nog meer interieur- en woonideeën of profiteer via deze website van de HERFST2023 korting op je bestelling.

Profiteer van de 10% KORTING, onder voorbehoud van onderstaande voorwaarden:

  • Bij gebruik van de HERFST2023 aanbieding ga je akkoord dat je geen recht hebt op retournering van de goederen.
  • De HERFST2023 aanbieding is niet combineerbaar met andere kortingen en/of aanbiedingen.
  • De HERFST2023 aanbieding is niet geldig in combinatie met Floorify pvc vloeren, Floorify ondervloeren en Floorify plinten & profielen.