phone +31 36 8488884

VO2024 KORTINGACTIE

20 Jaar VloerOnline: VO2024 KORTINGACTIE 10%

Ben jij op zoek naar een betaalbare laminaat- of pvc-vloer om jouw woon- of werkruimte te transformeren? Stop met zoeken! VloerOnline viert haar 20-jarig bestaan met een spectaculaire promotie waarbij je maar liefst 10% EXTRA KORTING krijgt op ons gehele, al voordelig geprijsde, assortiment bij bestedingen vanaf € 100,00.

Waarom is deze actie zo speciaal?

Onze VO2024 korting is van toepassing op ons brede assortiment, inclusief gerenommeerde merken, hoogwaardige laminaatvloeren en premium kwaliteit pvc-vloeren. Daarnaast omvat de actie ook ondervloeren, MDF plinten, plakplinten en profielen – alles wat je nodig hebt voor een perfecte vloerrenovatie.

Hoe profiteer je van deze kortingscode?

Het gebruik van de kortingscode VO2024 is heel simpel. Voeg je favoriete vloerproducten toe aan je winkelmandje, ga naar het afrekenproces, voer de code "VO2024" in en klik op 'korting toepassen'. Je ziet direct hoe de 10% korting wordt toegepast op het totale bedrag.

Investeer nu in een smaakvolle en stijlvolle vloer zonder jouw financiële bestedingsruimte te overschrijden en bespaar vele honderden euro's!

VO2024 KORTINGACTIE VLOERONLINE

Eenvoudig en veilig bestellen

Heb je jouw ideale vloer gevonden? Het bestelproces is eenvoudig, veilig en betrouwbaar. Klik op 'doorgaan naar afrekenen' en vul de benodigde informatie in, zoals jouw e-mailadres, naam, adres, postcode, woonplaats en een mobiel telefoonnummer voor verdere correspondentie. Kies vervolgens jouw gewenste verzend- en betaalmethode. Heb je specifieke wensen of leveringsvoorkeuren? Vermeld deze dan in het opmerkingenveld.

Controleer jouw bestelling en klik op 'Bestelling plaatsen'. Zo gemakkelijk is het om jouw nieuwe vloer direct, veilig en betrouwbaar te bestellen.

Wees er tijdig bij, de korting vervalt op zondag 30 juni 2024!

Deze exclusieve 10% korting is slechts tijdelijk geldig en vervalt op zondag 30 juni 2024. Dus wees er snel bij! Bezoek onze moderne en trendy vloerenwinkel in Almere voor nog meer woon- en interieurinspiratie of profiteer direct online van de VO2024 korting op jouw bestelling.

Maak nu gebruik van de 10% KORTING, onder voorbehoud van onderstaande voorwaarden:

  • Bij gebruik van de VO2024 aanbieding ga je akkoord dat je geen recht hebt op retournering van de goederen.
  • De VO2024 aanbieding is niet combineerbaar met andere kortingen en/of aanbiedingen.
  • De VO2024 aanbieding is niet geldig in combinatie met Floorify pvc vloeren, Floorify ondervloeren en Floorify plinten & profielen.

Vier ons 20-jarig jubileum samen met ons en geniet van deze fantastische korting. Bezoek onze website of winkel en maak en gebruik de kortingscode VO2024!