phone +31 36 8488884

Douwes Dekker Trots

Douwes Dekker Trots laminaat kopen - bekijk hier de decoren

Verken de waterafstotende laminaatcollectie van Douwes Dekker Trots, met een reeks betoverende houtlook designs. Deze stevige laminaatplanken zijn uitgerust met een pressed bevel voor maximale bescherming tegen vocht. Met een vellingkant aan alle vier de zijden en de toepassing van de embossed-in-register techniek, bootsen deze planken het realistische uiterlijk van een authentieke parketvloer na. Kies voor de uitmuntende kwaliteit van de Douwes Dekker Trots laminaatcollectie.

Douwes Dekker Trots Solide Plank 04682 Laurier
staal aanwezig in showroom
€ 24,95
Douwes Dekker Trots Solide Plank 04683 Salie
staal aanwezig in showroom
€ 24,95
Douwes Dekker Trots Solide Plank 04684 Marjolein
staal aanwezig in showroom
€ 24,95
Douwes Dekker Trots Solide Plank 04685 Kervel
staal aanwezig in showroom
€ 24,95

Douwes Dekker Trots laminaat - triomfantelijke eigenschappen

De laminaatcollectie van Douwes Dekker Trots kenmerkt zich door zijn standaard formaat planken met een matte houtstructuur die naadloos integreert in elke ruimte. Deze vloeren zijn uitgerust met scratch-guard technologie, waardoor ze uitzonderlijk krasbestendig zijn, een eigenschap die ze onderscheidt qua duurzaamheid.

Je kunt deze trotse vloer eenvoudig zelf installeren dankzij het geavanceerde Uniclic klik-systeem. Zorg ervoor dat je de installatie-instructies zorgvuldig volgt om de 100% waterbestendigheid te waarborgen. Met een uitzonderlijk lage thermische weerstand van slechts 0,055 m² K/W zijn deze prachtige Douwes Dekker vloeren ideaal voor gebruik met traditionele vloerverwarmingssystemen en vloerkoeling.

Douwes Dekker laminaat Trots - voldaan gevoel

Geïnteresseerd in waterafstotend laminaat? Verfraai je omgeving met de Douwes Dekker Trots laminaatcollectie. Verken deze serie nu en transformeer je interieur met een stijlvolle en zelfverzekerde look. Kom langs in onze vloerenspeciaalzaak in Almere of plaats je bestelling online voor deze opmerkelijke vloer. Beslis vandaag nog!