Trots

4 Producten

Douwes Dekker Trots Solide Plank 04682 Laurier
staal aanwezig in showroom
€ 26,95
Douwes Dekker Trots Solide Plank 04683 Salie
staal aanwezig in showroom
€ 26,95
Douwes Dekker Trots Solide Plank 04684 Marjolein
staal aanwezig in showroom
€ 26,95
Douwes Dekker Trots Solide Plank 04685 Kervel
staal aanwezig in showroom
€ 26,95

Douwes Dekker Trots laminaat

Op zoek neer een waterbestendige en kwalitatieve laminaat vloer? Dan sla je met de Douwes Dekker Trots laminaat collectie compleet de Solide planken raak.

Meerdere exquise decoren vormen de laminaat collectie van Douwes Dekker Trots waaronder gezellige, warme aardetinten in houtlook. De laminaat planken zijn geproduceerd met een pressed bevel die zorgt ervoor dat de v groef goed tegen het water beschermd is. Deze techniek waarbij het patroon van de bovenzijde van de vloer doorloopt in de 4-zijdige vellingkant is gelijk aan de uitstraling als een echte parket vloer. Samen met de embossed-in-register zorgt deze techniek voor de meest natuurlijke look bij deze duurzame vloeren.

Mede door de pressed bevel techniek leiden kleine hoeveelheden water niet direct tot materiaalvervorming en blijven deze harmonieuze laminaatvloeren langer mooi.

Douwes Dekker Trots eigenschappen

De laminaat collectie van Douwes Dekker Trots is te herkennen aan de standaard planken, de afmetingen van deze laminaat collectie zijn 126,1 cm lang en 19.2 cm breed. De planken en hebben een matte houtstructuur en uitstraling die perfect past in elk interieur.

Verder heeft de vloer ook de scratch guard technologie zodat de vloer behoorlijk krasbestendig is wat deze laminaat collectie echt onderscheid in duurzaamheid.

Deze vloer kan gemakkelijk zelf worden gelegd middels het toegepaste Uniclic klik-systeem. Neem voor het installeren van deze laminaatvloer goed de leginstructie door om de 100% waterbestendigheid te kunnen garanderen.

Met een warmteweerstand van 0,055 m2 K/W zijn deze vloeren ook uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Douwes Dekker Trots laminaat is veilig en snel online te bestellen. Wil je de decoren toch liever in het echt zien? Kom dan langs in onze showroom.