phone +31 36 8488884

Ambiant Superb

Ambiant Superb laminaat staat synoniem voor ruimtelijkheid. Met zijn extra lange en brede laminaat planken van wel 1.85 meter bij 24 centimeter heeft deze vloer een indrukwekkende en grootse uitstraling. Het laminaat geeft je het ruimtelijke gevoel van een landhuis en lijkt op een echte massief houten parketvloer. Eiken Superb dessins en Ambiant zijn een perfecte combinatie voor een modern-klassieke inrichtingsstijl voor veel woonruimtes.

Ambiant Superb 52524752 Licht Eiken
staal aanwezig in showroom
€ 29,65
Ambiant Superb 52524794 Eiken Naturel
staal aanwezig in showroom
€ 29,65

Ambiant laminaat Superb - buitengewoon met een eenvoudige bevestiging

Ambiant Superb laminaat is niet alleen groot in formaat, maar heeft ook bijzondere eigenschappen. De planken hebben een perfect nagebootste eiken decor, waardoor ze altijd passen bij je persoonlijk ontworpen interieur. De 4 zijdige vellingrand versterkt het plankeffect en de prachtige boomnerf tekening versterkt het houtgevoel. Het laminaat heeft zelfs voelbare structuur, waardoor je de tekeningen in de planken voelt als je eroverheen loopt. Met een dikte van 10 mm is Ambiant Superb een sterke en duurzame vloer. Het is een kwaliteitsvloer die luxe aanvoelt en een indrukwekkende uitstraling heeft. Het handige push down installatie klik-systeem maakt het leggen van dit laminaat op nagenoeg elke basis ondergrond betrekkelijk eenvoudig.

Het wow effect van Ambiant Superb laminaat

Wil jij ook een wow-effect creëren in je interieur? Kies dan voor Ambiant Superb laminaat. Ervaar de tijdloze en verfijnde schoonheid van dit grootse laminaat, verfraaid met prachtige houtdecors! Plaats je bestelling gemakkelijk via de website en creëer de perfecte sfeer in al je leefruimtes. Eerst zien? Breng dan een bezoek aan onze inspirerende vloerenstudio in Almere waar je persoonlijk advies kunt ontvangen voordat je jouw ideale vloer koopt. Aarzel niet langer! Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen.