phone +31 36 8488884

Ambiant Original Classic

De keuze aan houtmotieven van Ambiant Original laminaat past goed bij het klassieke ontwerp van deze vloeren. Verschillende kleuren eiken zijn altijd een interessante keuze en de matte afwerking geeft het geheel een klassieke uitstraling die geschikt is voor iedere persoonlijk ingerichte woonruimte.

Ambiant Original Classic 54948601 Warmbruin Eiken
staal aanwezig in showroom
€ 20,65
Ambiant Original Classic 54948603 Naturel Eiken
staal aanwezig in showroom
€ 20,65
Ambiant Original Classic 54948602 Grijsbruin Eiken
staal aanwezig in showroom
€ 20,65
Ambiant Original Classic 54948605 Grijs Eiken
staal aanwezig in showroom
€ 20,65

Ambiant Original Classic laminaatvloeren

Bij het Ambiant Original Classic krijg je het gevoel van authentieke en tijdloze eikenhouten laminaat decoren. Deze mooie houtlook motieven in verschillende varianten vormen een goede basis voor verschillende inrichtingsstijlen. De eiken patronen zijn verkrijgbaar in lichte en middonkere kleuren en passen gemakkelijk bij jouw interieur.

Ambiant laminaat Original Classic - traditionele inrichtingsstijl

Ambiant Original Classic laminaat staat bekend om zijn tijdloze doch traditionele eiken decoren die altijd goed passen in elk interieur. Deze Ambiant decoren hebben een matte afwerking waardoor ze ook geschikt zijn voor moderne en industriële interieurstijlen. Daarnaast heeft het laminaat een 4 V-groef waardoor een plankeneffect ontstaat en de houtlook nog meer wordt benadrukt. Opmerkelijk is dat de structuur de houtnerf van het decor volgt voor een nog realistischer motief. De Ambiant Original Classic laminaat is voorzien van een handig push down montage klik-systeem en is daarom gemakkelijk en snel te monteren op nagenoeg elke basis ondergrond..

Ambiant Original Classic laminaat! Jouw cup of tea?

De Ambiant Original Classic laminaat collectie is geschikt voor een breed publiek. Of je nu een klassiek of modern interieur hebt, Ambiant Original als basis is een goede keuze en kan goed gecombineerd worden met verschillende soorten woonstijlen. Verken het Original Classic assortiment op onze webpagina of kom langs in onze vloeren experience center in Almere waar je ook persoonlijk advies kunt krijgen voordat je je favoriete Original Classic vloer kiest. Je bent welkom!