+31 36 8488884

Parva Oak Chevron

mFLOR Parva Oak Chevron 42219 Sardinia
staal aanwezig in showroom
€ 43,65
mFLOR Parva Oak Chevron 42217 Lombardia
staal aanwezig in showroom
€ 43,65
mFLOR Parva Oak Chevron 42216 Liguria
staal aanwezig in showroom
€ 43,65
mFLOR Parva Oak Chevron 42215 Apulia
staal aanwezig in showroom
€ 43,65
mFLOR Parva Oak Chevron 42214 Piedmont
staal aanwezig in showroom
€ 43,65
mFLOR Parva Oak Chevron 42213 Calabria
staal aanwezig in showroom
€ 43,65

mFLOR Parva Oak Chevron pvc vloeren

mFLOR Parva Oak Chevron pvc vloeren zijn de laatste jaren steeds populairder en gewilder geworden. Door de speciale eigenschappen en de vele ontwerpmogelijkheden zijn deze mFLOR vloeren een echt alternatief geworden voor laminaat, parket en andere vloerbedekkingen.

mFLOR Parva Oak Hongaarse Punt pvc kwaliteit 

Vinyl is het perfecte materiaal voor een hoogwaardige mFLOR vloer die zowel visueel als functioneel voldoet aan de torenhoge hedendaagse normen en eisen. De hoogwaardige mFLOR Parva Oak Chevron pvc vloeren zijn de ideale keuze voor mensen met deze hoge kwaliteitsnormen en een gevoel voor eigentijds interieur ontwerp.

mFLOR Parva Oak Chevron voldoet aan vele verschillende kwaliteitsnormen, dit pvc is duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend, hygiënisch en eenvoudig te reinigen. Daarnaast is ze uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Door de goede waterbestendigheid is het bovendien ook nog eens mogelijk om deze vloer in vochtige ruimtes toe te passen. Daarom is het niet verrassend meer te noemen dat men steeds meer kiest voor deze chique onderhoudsvrije pvc vloeren met Hongaarse punt installatie motief