Klantenservice +31 (0)6 46238328 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

 

*De zomer2020​ aanbieding is geldig vanaf € 750,00.

*Bij gebruik van de zomer 2020 aanbieding heeft u geen recht van retour.

*De zomer aanbieding is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of (winkel)aanbiedingen

Onze showroom in Almere is op dit moment gesloten.

De showroom is dinsdag weer geopend van 10:00 tot 15:00 uur..

Essenzo

Ambiant Essenzo pvc vloeren

Ambiant Essenzo pvc vloeren (lees ook: vinylvloeren) zijn erg in zwang. Ze hebben een bedrieglijk echte print en een natuurgetrouwe structuur voor een realistisch gevoel. Hierdoor is het vaak moeilijk om deze Ambiant pvc vloeren van echte houten vloeren te onderscheiden.

Het grootste voordeel van Ambiant Essenzo pvc vloeren is dat ze vochtbestendig zijn, dit maakt ook het dagelijkse schoonmaken eenvoudiger: Stofzuigen en gewoon afnemen met een vochtige doek. Andere voordelen van Ambiant pvc vloeren zijn: geschikt voor vloerverwarming, geluidsisolatie en een anti-allergene PU-coating voor langere houdbaarheid en betere hygiëne.

De Ambiant Essenzo pvc vloeren zijn ook duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. Daarnaast zijn deze Ambiant pvc vloeren uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Door de goede waterbestendigheid is het bovendien ook nog eens mogelijk om deze vloeren in vochtige ruimtes toe te passen.

Ambiant is een topmerk! Ambiant biedt je de grootste en mooiste selectie pvc vloeren van Nederland. Om jouw keuze te vereenvoudigen is de Ambiant Essenzo pvc vloeren collectie ontworpen: Wordt dit jouw keus. Lees meer...

 • Ambiant Essenzo Dark Oak

  Normale prijs: € 44,95

  Special Price € 39,95

 • Ambiant Essenzo Smoky

  Normale prijs: € 44,95

  Special Price € 39,95

 • Ambiant Essenzo Light Oak

  Normale prijs: € 44,95

  Special Price € 39,95

 • Ambiant Essenzo Light Grey

  Normale prijs: € 44,95

  Special Price € 39,95

Nog vragen over Ambiant Essenzo pvc vloeren?

Onze webwinkel is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag geopend. Daarnaast kun je 7 dagen per week 24 uur per dag per e-mail bij onze klantenservice terecht.

 

Voor telefonische informatie zijn wij bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 08.30 uur tot 17.30 uur op +31 (0)6-46238328.

 

Je kunt deze vloeren ook in onze showroom bekijken. Onze adviseurs staan voor je klaar en adviseren jou graag over de Ambiant Essenzo pvc vloeren collectie die door VloerOnline wordt aangeboden, op een moment dat jij dit nodig acht.

 

Onze adviseurs, waar wij gepast trots op zijn, begrijpen dat niets zo belangrijk is als een persoonlijk en eerlijk advies. Het mag duidelijk zijn dat wij dit advies vervolgens tot in detail vertalen naar een perfect passende Ambiant pvc vloer voor jouw woonsituatie.