Klantenservice +31 (0)6 46238328 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

 

*De zomer2020​ aanbieding is geldig vanaf € 750,00.

*Bij gebruik van de zomer 2020 aanbieding heeft u geen recht van retour.

*De zomer aanbieding is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of (winkel)aanbiedingen

Onze showroom in Almere is op dit moment gesloten.

De showroom is dinsdag weer geopend van 10:00 tot 15:00 uur..

Ambiant Marquant

Ambiant Marquant laminaat - Traditioneel visgraat patroon

Onweerstaanbaar voor de ogen en een natuurlijke schoonheid in je woning. Ontdek dan de Ambiant Marquant laminaat vloeren, deze zijn verbluffend en overtuigen in alle opzichten en niet alleen op het eerste gezicht.

Leun achterover en geniet van het prachtige, karaktervolle kwaliteitsdecor uit deze Ambiant Marquant vloer collectie in het interieur. Met Ambiant kies je voor exclusiviteit, comfort en uitstraling op het hoogste niveau.

Haal meer uit deze Ambiant Marquant vloeren en geniet van dit eersteklas laminaat want iedereen wil toch graag kwaliteit met de nobele esthetiek van parket?

Visgraat lijkt misschien niet zo gracieus, maar als je eenmaal deze charmante visgraat vloer van Ambiant Marquant collectie ervaren hebt ben je direct verkocht. Bij een visgraatvloer zijn de planken in een schuin lopend patroon gelegd. Niet alleen het decor maar ook en de lengte en de breedte van de afzonderlijke laminaat planken zijn van invloed op de uitstraling van de vloer. Een visgraat geeft volop krachtige uitstraling aan een vloer en dus aan het gehele interieur. Lees meer...

 • Ambiant Marquant Eiken Donker Gerookt

  Normale prijs: € 33,95

  Special Price € 26,95

 • Ambiant Marquant Eiken Natuur

  Normale prijs: € 33,95

  Special Price € 26,95

 • Ambiant Marquant Eiken

  Normale prijs: € 33,95

  Special Price € 26,95

 • Ambiant Marquant Eiken Licht Naturel

  Normale prijs: € 33,95

  Special Price € 26,95

 • Ambiant Marquant Eiken Warm Bruin

  Normale prijs: € 33,95

  Special Price € 26,95

 • Ambiant Marquant Eiken Licht Bruin

  Normale prijs: € 33,95

  Special Price € 26,95

Nog vragen over Ambiant Marquant laminaat?

Onze webwinkel is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag geopend. Daarnaast kun je 7 dagen per week 24 uur per dag per e-mail bij onze klantenservice terecht.

 

Voor telefonische informatie zijn wij bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 08.30 uur tot 17.30 uur op +31 (0)6-46238328.

 

Je kunt deze vloeren ook in onze showroom bekijken. Onze adviseurs staan voor je klaar en adviseren jou graag over de Ambiant Marquant laminaat collectie die door VloerOnline wordt aangeboden, op een moment dat jij dit nodig acht.

 

Onze adviseurs, waar wij gepast trots op zijn, begrijpen dat niets zo belangrijk is als een persoonlijk en eerlijk advies. Het mag duidelijk zijn dat wij dit advies vervolgens tot in detail vertalen naar een perfect passende Ambiant laminaat vloer voor jouw woonsituatie.