+31 36 8488884

Ambitieus Visgraat Rigid click

Douwes Dekker Ambitieus Brede Visgraat Rigid click 07820 Cheesecake
in onze showroom te bekijken
€ 49,95
Douwes Dekker Ambitieus Brede Visgraat Rigid click 07819 Panna Cotta
in onze showroom te bekijken
€ 49,95
Douwes Dekker Ambitieus Brede Visgraat Rigid click 07818 Tiramisu
in onze showroom te bekijken
€ 49,95
Douwes Dekker Ambitieus Brede Visgraat Rigid click 07817 Crème Brûlée
in onze showroom te bekijken
€ 49,95
Douwes Dekker Ambitieus Brede Visgraat Rigid click 04874 Honing
in onze showroom te bekijken
€ 49,95
Douwes Dekker Ambitieus Trendy Visgraat Rigid click 04969 Gemberkoek
in onze showroom te bekijken
€ 49,95
Douwes Dekker Ambitieus Brede Visgraat Rigid click 04873 Spekkoek
in onze showroom te bekijken
€ 49,95
Douwes Dekker Ambitieus Brede Visgraat Rigid click 04875 Pepermunt
in onze showroom te bekijken
€ 49,95
Douwes Dekker Ambitieus Brede Visgraat Rigid click 04872 Boterkoek
in onze showroom te bekijken
€ 49,95
Douwes Dekker Ambitieus Trendy Visgraat Rigid click 04859 Honing
€ 49,95
Douwes Dekker Ambitieus Trendy Visgraat Rigid click 04857 Salmiak
in onze showroom te bekijken
€ 49,95

Douwes Dekker Ambitieus Visgraat click pvc vloeren

De Douwes Dekker Ambitieus Visgraat click pvc vloeren hebben een overlap met andere legpatronen, dus je kunt een bepaald decor zowel kiezen als lange plank, maar dus ook als herringbone patroon. Visgraat vloeren zijn nog steeds bijzonder populair, dus uiteraard heeft ook Douwes Dekker zijn eigen klik pvc vloeren collectie met visgraat decoren. Ze hebben meerdere dessins en plankformaten, dus er is genoeg keuze. Zo past er altijd een decor/kleur bij jouw interieur.

Veel Douwes Dekker decoren om uit te kiezen en ook nog eens bijzonder goed te combineren met vloerverwarming. Dat is de Douwes Dekker Ambitieus Visgraat Rigid click collectie. Je kunt maar liefst kiezen uit 8 decoren en dat is voor een visgraat collectie een ruime keuze. Beter gezegd kan het dan ook niet anders dan dat er een kleur bij zit die goed bij jouw smaak past. Zoals voor de gehele Ambitieus collectie geldt, geldt dat ook voor de visgraat vloeren, namelijk dat er 16 verschillende planken per decor zijn. Zo voorkom je dat er veel herhaling in de vloer onstaat op een klein oppervlak.

Douwes Dekker Ambitieus Visgraat click pvc eigenschappen

De Douwes Dekker Ambitieus collectie biedt jou als klant een ruime keuze aan decoren. Dit geldt ook zeker voor de herringbone vloeren waar maar liefst gekozen kan worden uit meerdere verschillende decoren. De decoren overlappen ook met de andere collecties, dus je kunt zowel een lang recht deel combineren met een visgraat vloer in een andere ruimte/verdieping. Zo krijg je dezelfde sfeer door het gehele huis. De Ambitieus Visgraat Rigid click kan ook goed tegen water. Dus natte ruimtes als een badkamer of keuken zijn geen enkel probleem. De vloer kan door het gehele huis gelegd worden. Verder heeft de vloer embossed in register. De structuur die je ziet kun je ook voelen, en dat geeft je het gevoel van een echte houten vloer. De vloer gaat op die manier echt leven.

Kies voor de adembenemende schoonheid van een visgraat click pvc vloer

Schenk je woon- of werkruimtes een verfijnde uitstraling met een pvc-vloer uit de prachtige visgraat click collectie van Douwes Dekker Ambitieus! Plaats vandaag nog je bestelling op vloeronline.nl of breng hiervoor een bezoek aan onze vloeren belevingswinkel en ervaar daarnaast zelf de hoogwaardige kwaliteit en stijl van deze authentieke herringbone vloeren. Transformeer je interieur met een Douwes Dekker Ambitieus visgraat klik pvc-vloer en laat je inspireren door het verbluffende resultaat!