+31 36 8488884

Briljant Visgraat click

Hoomline Briljant Visgraat click 60014 Orchidee
staal aanwezig in showroom
€ 39,95
Hoomline Briljant Visgraat click 60017 Roos
staal aanwezig in showroom
€ 39,95
Hoomline Briljant Visgraat click 60016 Anjer
staal aanwezig in showroom
€ 39,95
Hoomline Briljant Visgraat click 60015 Margriet
staal aanwezig in showroom
€ 39,95

Hoomline Briljant Visgraat click pvc vloeren

Heb jij jezelf weleens afgevraagd hoe jouw interieur zich aanpast aan steeds veranderende modetrends en jouw eigen persoonlijke inrichtingssmaak? 

Hoomline Briljant Visgraat click - de juiste keuze

Bij Hoomline zetten ze alles op alles om het gebruikte materiaal zo natuurgetrouw mogelijk te benaderen. Zij stemmen kleur, textuur en afwerking (Embossing in Register) nauwgezet op elkaar af, zodat deze Hoomline Briljant Visgraat click pvc vloeren nauwelijks te onderscheiden zijn van massieve houten planken. De zichtbare knoesten dragen bij aan de authentieke uitstraling, terwijl de subtiele facetranden zorgen voor het ultieme plankeffect.

De kenmerken Van Hoomline Hoomline Briljant Visgraat click

Een Hoomline Briljant Visgraat click pvc vloer is niet alleen een visuele blikvanger, maar blinkt ook uit in praktisch onderhoudsgemak. Deze duurzame klik vinyl vloeren bieden comfort, zijn slijtvast, waterbestendig en geluiddempend. De pu-laag voegt extra bescherming toe en zorgt voor de perfecte matte afwerking van het vinyl. De slijtlaag beschermt de vloer tegen dagelijkse belasting en maakt deze krasbestendig. Bovendien zijn deze pvc vloeren uitstekend geschikt voor traditionele vloerverwarming of -koeling en kunnen ze zonder problemen worden geïnstalleerd in vochtige ruimtes, zoals keukens en badkamers.

Dagelijkse zorg van Hoomline Briljant Visgraat pvc vloer

Het onderhouden van Hoomline Briljant Visgraat click pvc-vloer is eenvoudig en simpel, dankzij hun vochtbestendigheid en hoogwaardige hygiënische eigenschappen. Verwijder dagelijks stof, zand en ander vuil met een stofzuiger of bezem indien nodig. Dweil je vloer met een licht vochtige dweil en gebruik een door Hoomline aanbevolen pvc-reiniger om de vloer in optimale conditie te houden, zodat het dagelijkse onderhoud moeiteloos blijft verlopen.

Overtuigd door de Hoomline Briljant Visgraat?

Als de kwaliteit van onze Hoomline Briljant Visgraat click pvc vloeren jou heeft overtuigd, kies dan een design uit deze veelzijdigecollectie.

Wil je een hoogwaardige vloer uit de Hoomline Briljant Visgraat click pvc-collectie aanschaffen? VloerOnline biedt deze uitgebreide reeks van Hoomline aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Bestel nu jouw gewenste vloer online of breng een bezoek aan onze ruime vloeren belevingswinkel. Geef jouw interieur de upgrade die het verdient!