phone +31 36 8488884

Baroso

Ambiant Baroso 61001883 Anthracite
staal aanwezig in showroom
€ 35,95
Ambiant Baroso 61001882 Taupe
staal aanwezig in showroom
€ 35,95
Ambiant Baroso 61001881 Grey
staal aanwezig in showroom
€ 35,95
Ambiant Baroso 61001880 Light Grey
staal aanwezig in showroom
€ 35,95

Ambiant Baroso pvc vloeren

Op zoek naar een pvc vloer met een unieke betonnen uitstraling, de Ambiant Baroso dry back is een op de natuur geïnspireerde vloer wanneer je op zoek bent naar een echte stenen- of betonlook tegel vloer in een pvc kwaliteit.

Ambiant Baroso karakter en kwaliteit

De Ambiant Baroso pvc vloer is duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. Daarnaast is deze uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Door de goede waterbestendigheid is het bovendien ook nog eens mogelijk om deze vloeren in vochtige ruimtes toe te passen.

Specificaties Ambiant Baroso pvc vloeren

De stroken van de Ambiant Baroso dry back hebben een afmeting van 610 x 610 x 2.5 mm. De stroken van deze pvc vloer zijn voorzien van een 4 zijdige micro vellingrand en hebben 4 unieke decor planken. Met een slijtlaag van 0.55 mm en gebruiksklasse AC6, klasse 34 geniet u van de residentiele levenslange garantie van 33 jaar. De inhoud van de verpakking van 10 stroken = 3.72 m².

Is Ambiant Baroso pvc de keuze voor jou?

Ambiant is een topmerk! Ambiant biedt je de grootste en mooiste selectie pvc vloeren van Nederland. Om jouw keuze te vereenvoudigen is de Ambiant Baroso pvc vloeren collectie ontworpen. Wordt het geen dry back pvc vloer uit de Baroso collectie maar ga  je toch liever voor een click pvc vloer uit deze serie, kies van voor de Ambiant Baroso click.

Ontdek de tijdloze stenen elegantie van de Ambiant Baroso pvc-vloeren met prachtige tegeldecors! Creëer een interieur dat klasse uitstraalt met deze schitterende vinyl vloeren. Plaats eenvoudig en moeiteloos jouw bestelling online. Wil je deze betonlook vloeren eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan onze vloeren showroom in Almere, waar je ook eerst persoonlijk advies kunt krijgen voordat je jouw favoriete vloer gaat bestellen. Waar wacht je nog op? Je bent welkom!