Klantenservice +31 (0)36 8488884 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

 

*De WINTER2021 aanbieding is geldig vanaf € 750,00 en tot en met 21 maart 2021.

*Bij gebruik van de WINTER2021 aanbieding heeft u geen recht van retour.

*De WINTER2021 aanbieding is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of (winkel)aanbiedingen

Onze showroom in Almere is vandaag geopend van 10:00 tot 15:00 uur.

Ambiant Baroso

 • Ambiant Baroso 61001880 Light Grey

  Normale prijs: € 40,95

  Special Price € 36,95

 • Ambiant Baroso 61001881 Grey

  Normale prijs: € 40,95

  Special Price € 36,95

 • Ambiant Baroso 61001882 Taupe

  Normale prijs: € 40,95

  Special Price € 36,95

 • Ambiant Baroso 61001883 Anthracite

  Normale prijs: € 40,95

  Special Price € 36,95

Ambiant Baroso

Aan je droomhuis moet nog wel een en ander gedaan worden. Na het nodige sloop- en renovatiewerk was het de beurt om de vloer te vervangen. De bruine vloerbedekking maakte plaats voor de Ambiant Baroso 61001880 Light Grey welke veel meer karakter aan de woning geeft. Standaard paneeldeuren heb je vervangen door moderne, stalen zwarte exemplaren, die meteen voor extra lichtinval en een doorkijkje zorgen en alle muren heb je wit geschilderd. Hierbij ontstaat de ultieme persoonlijke sfeer die je voor ogen had. Deze zachtgrijze Ambiant Baroso pvc vloer als basis geeft authenticiteit, warmte en sfeer, welkom in jouw nieuwe thuis.

De kwalitatief hoogstaande Ambiant Baroso pvc vloeren hebben een bedrieglijk echte print en een zichtbare en voelbare allover structuur met een extra matte toplaag voor een realistisch gevoel. Mede door de toegepaste randafwerking met een 4 zijdige v-groef is het vaak moeilijk om deze Ambiant pvc vloeren van echte houten vloeren te onderscheiden.

Onderhoud en kwaliteit

Het grootste voordeel van Ambiant Baroso is dat ze vochtbestendig zijn. Dit maakt ook het dagelijkse schoonmaken eenvoudiger: stofzuigen en gewoon afnemen met een vochtige doek. Andere voordelen van Ambiant pvc vloeren zijn: geschikt voor vloerverwarming, geluidsisolatie en een anti-allergene PU-coating voor langere houdbaarheid en betere hygiëne.

De Ambiant Baroso pvc vloeren zijn ook duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. Daarnaast zijn deze Ambiant Baroso pvc vloeren uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Door de goede waterbestendigheid is het bovendien ook nog eens mogelijk om deze vloeren in vochtige ruimtes toe te passen.

Ambiant Baroso decors en kenmerken

De Ambiant Baroso pvc vloeren voor verlijmde installatie (dry back) hebben meerdere verschillende decors opgenomen in de collectie met 4 unieke decor stroken met een maatvoering 617 x 617 x 2.5 mm per dessin. Alle Ambiant Baroso tegel decors hebben een slijtlaag van 0.55 mm en door de kwalificatie met gebruiksklasse AC6, klasse 34 zijn deze pvc vloeren uit de Ambiant Baroso collectie toepasbaar voor intensief huishoudelijk gebruik en hebben ze een fabrieksgarantie in combinatie met woongebruik van 15 jaar. Tevens zijn deze vloeren, met een warmteweerstand: ± 0.005 m² K/W, ideaal voor plaatsing op een traditionele vloerverwarming.

Een andere keuze

De keuze voor een pvc vloer is niet alleen maar een kwestie van een goed gevoel- en smaak, vaak dienen de voors- en tegens tegen elkaar weggestreept te worden. Wordt het geen verlijmde pvc vloer uit de Ambiant Baroso collectie of wil je liever de klik variant Baroso click? Of kijk eens naar de speciale design vinyl vloeren als de Hongaarse Punt pvc vloeren collectie. Dit prachtige dessin is net zoals Ambiant Spigato Visgraat ook weer helemaal in de mode. Ook de comfortabele en duurzame houtlook vloeren uit de Ambiant Robusto pvc collectie zijn bijzonder populair.

Ambiant Baroso jouw keus?

Ambiant is een topmerk! Ambiant biedt je de grootste en mooiste selectie laminaat en pvc vloeren van Nederland. Om jouw keuze te vereenvoudigen is de Ambiant Baroso pvc vloeren collectie ontworpen: Wordt dit jouw keus?