phone +31 36 8488884

PVC vloeren

PVC - bestellen? - bekijk hier ons complete gamma pvc vloeren

Pvc vloeren worden aangeboden in meerdere verschillende installatie varianten en zijn een uitstekende keuze voor alle woon- en commerciële ruimtes. Bijna alle gewenste kleuren pvc vloeren en decors zijn leverbaar: van hout en steen, van pvc vloeren visgraat tot diverse designdecors. Pvc vloeren in de diverse tegel decors zijn populair omdat de akoestiek zo veel beter is dan bij stenen tegels. De keuze in authentieke hout decors is zeer ruim en vanwege de perfecte afwerking en een zogenaamde synchrone reliëfstructuur hebben ze de uitstraling van een echte houten parket vloer en maken de vloer tot een echt hoogtepunt.

Active filters

Moduleo Roots 55 EIR Galtymore Oak 87275
staal aanwezig in showroom
€ 41,95
Quick Step Liv SGSPC20316 Landelijke Charme Medium Bruin
in onze showroom te bekijken
€ 39,55
Quick Step Fuse SGMPC20330 Linnen Eik Donkerbruin
in onze showroom te bekijken
€ 42,25
Quick Step Fuse SGMPC20324 Herfst Eik Bruin
in onze showroom te bekijken
€ 42,25
Otium Plank Rose 94600
staal aanwezig in showroom
€ 31,95
Otium Plank Dawn 94624
staal aanwezig in showroom
€ 31,95
Otium Plank Opal 94648
staal aanwezig in showroom
€ 31,95
Home collectie Cabo Verde Branco click RCRP3017-33 EIR
staal aanwezig in showroom
€ 46,95
Ambiant Spigato Estino Hongaarse Punt 66131615 Brown
staal aanwezig in showroom
€ 40,45
Ambiant Espero click 66212913 Warm Brown
staal aanwezig in showroom
€ 42,45
Ambiant Estino 65111615 Brown
staal aanwezig in showroom
€ 35,95
Ambiant Estino click 65122615 Brown
staal aanwezig in showroom
€ 42,45

Vloeren pvc

Wat zijn pvc vloeren? Pvc vloeren zijn de afgelopen jaren vaak geassocieerd aan het vroegere materiaal vinyl en hierdoor is pvc steeds populairder geworden mede omdat deze vloeren uitermate functioneel zijn en aan de basis behoeften en woonwensen voldoen van de hedendaagse consument.

Vandaag de dag zijn er pvc vloeren in verschillende afwerkingen met een breed gamma aan voordelen en vernieuwingen te verkrijgen dit omdat de onveranderlijke ontwikkeling van pvc vloeren ertoe heeft geleid dat het nu een groot aantal praktische voordelen combineert met een goed ontwerp.

De positieve eigenschappen van pvc vloeren zijn duurzaamheid, slijtvastheid en ze zijn uitermate geluiddempend. Ook zijn deze vloeren aangenaam in gebruik, hygiënisch en eenvoudig te reinigen. Gebruik hiervoor de door de fabrikant voorgestelde geschikte vinylreiniger. Vermijd stilstaand water en gebruik geen chloorhoudende schoonmaak- of andere schuurmiddelen.

Pvc vloer waterbestendig

Tevens is een bijzonder positief aspect dat door de goede vochtbestendigheid en bescherming tegen hoge luchtvochtigheid het mogelijk is om pvc vloeren ook in natte ruimtes aan te brengen dankzij het 100% waterafstotende materiaal, zodat deze vloeren ook onder zware omstandigheden een lange levensduur garanderen (let op: pvc op een hdf-drager is voorzien van een extra bescherming zodoende vocht niet kan binnendringen, echter is dit niet afdoende voor plaatsing in vochtige ruimtes). De dilatatie en/of zij voegen dienen te worden afgedicht met siliconenkit, zodat er geen vocht onder het pvc terechtkomt.

Pvc vloer met vloerverwarming

Dankzij de extreem lage thermische weerstand kun je zowel dry back alsmede rigide klik pvc vloeren uitstekend toepassen voor gebruik op vloerverwarming en/of vloerkoeling. Dit omdat de warmteweerstand van deze pvc vloeren laag is kunnen ze perfect worden geplaatst in ruimtes waar de vloerverwarming als hoofdverwarming functioneert.

Pvc vloeren of laminaat

Als je je nog steeds afvraagt waarom je voor een vloer van pvc zou moeten kiezen, bedenk dan dat bovenstaande voordelen voor zich spreken. Laminaat en plavuizen tegels hebben ook hun voordelen, maar pvc kliklaminaat vloeren combineren deze en imiteren gelijktijdig het uiterlijk van deze vloerbedekkingen tot in het kleinste detail en herstellen de zwakke punten van deze vloeren in een perfecte flexibele allround vloer toepasbaar in elke situatie.

Pvc voordeel bij renovaties

Diverse vloeren zijn moeilijk toepasbaar bij verbouwingen, renovatie of plaatsing op reeds bestaande harde vloeren. Dit komt vaak door de dikte van het product. Als deze vloerbedekking te dik is, kunnen er complicaties optreden zoals met ruimtes onder deuren en overgangen naar andere kamers, die dan weer extra werkzaamheden met zich meebrengen zoals het afzagen van de onderkant van de deuren en gebruiken van aanpassingsprofielen. Om dit te ondervangen loont het om in een pvc vloer te investeren. Dit kenmerkt zich door de karakteristieke lage inbouwhoogte van dit product. De dry back pvc vloer (lijmversie) is bijzonder dun en heeft doorgaans een opbouwhoogte van slechts 2 tot 2.5 mm (lijmversie) waar de klik pvc vloeren (rigid) versie een opbouwhoogte heeft van 4 tot 7 mm.

Gebruiksklassen pvc vloeren

In ruimtes met hoge gebruiksintensiteit van mens en dier moet een vloerbedekking zelfs de zwaarste belasting kunnen weerstaan. Pvc vloeren hebben een hoogwaardige slijtlaag die de vloer beschermt tegen krassen. Het maakt deze vloer bijzonder ongevoelig voor druk en extreme bedrijvigheid.

Voor het beoogde gebruik zijn pvc-vloeren verdeeld in verschillende gebruiksklassen. Deze classificeren de oppervlakte spanning van het oppervlak, de zogenaamde slijtlaag. Afhankelijk van de belasting zijn voor particulier gebruik de klassen 21 – 22 - 23 beschikbaar. Voor projectmatig of commercieel gebruik zijn de klassen 31 – 32 – 33 – 34 beschikbaar. Hier staat het tweede cijfer voor de gebruiksintensiteit, 1 voor licht, 2 voor normaal, 3 voor zwaar en 4 voor zeer zwaar gebruik.

Als de verkeerde gebruiksklasse gekozen wordt kan de vloer bij foutief gebruik na een periode blijvende gebruikssporen vertonen en verliest dan zijn unieke kenmerken en garantie.

Pvc vloeren kwaliteit

Ondanks het bijna ongevoelige oppervlak, moet je ervoor zorgen dat (zwaar) meubilair o.i.d. geen drukpunten in de vloer veroorzaken. De aangegeven gebruiksklassen geven aan wat de te gebruiken pvc vloer zou moeten kunnen verdragen. Een pvc vloer in de directe omgeving met een open haard wordt te zeerste afgeraden omdat pvc onder het blootstaan van te veel hitte kan vervormen. Ter info nog dit, veel consumenten informeren naar pvc laminaat, echter pvc en laminaat zijn 2 verschillende producten. Pvc is een kunststof vinyl vloer waar laminaat opgebouwd is uit een meerlaagse structuur bestaande uit een uiterst sterke en stabiele hdf- of mdf- dragerplaat met een decorfoto.

Pvc vloeren voor en nadelen 

Pvc vloeren zijn beschikbaar in de volgende uitvoeringen: Allereerst de pvc op hdf drager, deze heeft een vergelijkbare samenstelling als laminaat zoals een drager (veelal een highdensity fibreboard) afgewerkt met pvc aan de bovenzijde en een aangehechte (veelal kurken) geïntegreerde ondervloer aan de onderzijde, deze wordt zwevend gelegd met een click verbinding zonder te lijmen. Dankzij de robuustheid en hardheid van de dragerplaat heeft deze designvloer een breed scala aan toepassingsmogelijkheden, bijvoorbeeld bij het leggen op plavuizen tegels of op licht oneffen oppervlakken.

Daarnaast is er de dry back plak pvc. Deze wordt ook wel vol of massief pvc genoemd en is geschikt voor verlijmde installatie. Hierbij dient de ondergrond zorgvuldig te worden voorbereid door middel van egalisatie om oneffenheden in de ondergrond glad te strijken om doortekening van oneffenheden te voorkomen.

Als laatste is de innovatieve en maatvaste (rigide) klik pvc variant beschikbaar voor zwevende plaatsing. Deze pvc variant is gemaakt van een nieuw type dragermateriaal welke zorgt voor nog meer stabiliteit en stevigheid en is tevens ongevoeliger voor de effecten van warmte. Een voordeel ten opzichte van andere soorten vloeren van pvc is dat de rigide pvc niet zo lang hoeft te acclimatiseren voordat het kan worden geïnstalleerd.

Pvc vloeren leggen

Als je een optimaal resultaat op lange termijn wilt hebben zonder je zorgen te hoeven maken over de duurzaamheid, dien je je goed te laten informeren over de voor- en nadelen van de afzonderlijke installatie systemen.

Voor het pvc vloer leggen geldt hetzelfde voor alle opties: een goede voorbereiding is essentieel. Het advies is om de pvc vloeren alleen op een droge, schone en vlakke ondergrond te installeren. Verwijder oneffenheden om de levensduur van de pvc vloer te behouden (afhankelijk van het type pvc is dit punt meer of minder belangrijk). Ook mogen deze niet op laminaat, click kurk, parket en massief houten vloeren worden geplaatst. Deze ondergronden werken. Zelfs als je het niet ziet en opmerkt kan deze de vloer permanent beschadigen en de verbindingen van het klik pvc kunnen los komen.

Bij plaatsing op plavuizen of tegels dient deze vloer gecontroleerd te worden op gelijkmatigheid. Als deze voldoende waterpas is het mogelijk om de rigide of een klik pvc vloer met HDF-drager hierop te installeren, uitgezonderd op ondervloeren met onderlinge hoogte verschillen van meer dan 2 mm of voegbreedtes van meer dan 5 mm. Als er een dry back massieve pvc vloer geïnstalleerd wordt dient de gehele ondergrond eerst te worden geëgaliseerd.

Voor het installeren van pvc vloeren kunnen naast de diverse (klassieke) installatie varianten ook spannende patronen worden gecreëerd waaronder zogenaamde scheepsvloeren. Hier worden de afzonderlijke planken eenvoudig parallel aan elkaar in wildverband geïnstalleerd. Ook is er een soortgelijk uitziende -English Association- variatie waarbij de planken parallel aan elkaar gelegd halfsteens geïnstalleerd worden voor een mooi en tijdloos voorbeeld. Ook de veel gecompliceerdere visgraat pvc en Hongaarse Punt pvc legpatronen kunnen de ruimte een bijzondere uitstraling geven. Ook pvc tegels die halfsteens geplaatst worden geven een indruk dat er echte stenen tegels in plaats van pvc vloer betonlook in woon of andere (natte) ruimte geplaatst zijn.

Pvc vloeren inclusief leggen

Transformeer jouw ruimte met professionele installatie van hoogwaardige pvc vloeren, inclusief vakkundig leggen. Geef jouw interieur een stijlvolle upgrade met de deskundige externe leg-service voor een naadloze vloerinstallatie. Ontdek de moeiteloze combinatie van kwaliteit en vakmanschap van dit bedrijf voor een prachtig resultaat. Laat jouw vloerdromen door hen realiseren met zorgvuldige installatie van begin tot eind. Ervaar de ultieme vloerbeleving met onze unieke pvc vloeren en geniet van een vakkundig gelegde vloer die perfect aansluit bij jouw wensen. Maak van jouw ruimte een uitdrukking van persoonlijke stijl met onze uitgebreide externe pvc vloerinstallatieservice.

Merken pvc vloeren

De trendy en uiterst innovatieve pvc vloeren worden elke dag populairder. Door de vele aanbieders en verschillende kwaliteit pvc vloeren merken is het assortiment de afgelopen jaren flink gegroeid en kun je gemakkelijk het overzicht met betrekking tot kwaliteit verliezen, maar het bijna oneindige aanbod is door ons online alsmede in de fysieke showroom gestructureerd voor een beter overzicht. Oriëntatie is daardoor veel gemakkelijker en een droomvloer is dan snel gevonden. Ontdek de diversiteit van de markt en vind vandaag nog de pvc vloer van je dromen middels het onderstaande overzicht.

Pvc vloeren gamma

Het gamma pvc vloeren is in diverse varianten, kwaliteiten en afmetingen te verkrijgen. Keuze genoeg. Om een keuze te maken uit ons assortiment kun je op merk selecteren waaronder AmbiantBeautifloorCabo VerdeDouwes DekkerFloorifyHoomlinemFLORModuleoOtium at HomeQuick StepSolcoraTarkettVivafloors en vtwonen maar ook op de diverse uitvoeringen zoals brede planken, lange planken, visgraatHongaarse punthoutlooktegel, terrazzo tegels, marmerlook tegels en betonlook

Maar ook op kleur kun je een zoekcriteria loslaten, onder ander naar witte pvc vloerzwarte pvc vloerpvc vloeren grijspvc vloer blauwgroen pvc vloer en roze pvc.

Premium dealer van, Ambiant pvc, Beautifloor pvc, Cabo Verde pvc, Douwes Dekker pvc, Floorify pvc, Hoomline pvc, Mflor pvc, Moduleo pvc, Otium pvc, Quick Step pvc, Solcora pvc, Tarkett pvc, Vivafloors pvc en vtwonen pvc

Als onverhoopt de door jouw gewenste pvc vloer niet meer gekocht of geleverd kan worden bij of door één van de grote doe het zelf winkels of vloerenwinkels, kun je ook bij VloerOnline terecht voor mooie en scherp geprijste pvc vloeren deals van bovengenoemde merken.

Bij de keuze voor de verkoop van deze a-merk pvc vloeren leggen wij klemtoon op het selecteren van enkel de meest vooraanstaande fabrikanten, in lijn met onze strenge normen voor kwaliteit en duurzaamheid.

Selecteren - pvc visgraat, klik pvc vloeren, pvc vloeren houtlook, pvc vloeren betonlook of pvc vloeren kleuren

Vooraf online oriënteren via onze website en een selectie maken. Wij bieden, als pvc vloeren expert, op onze website de keuze aan om de vloer te selecteren aan de hand van merk, uitvoering, paneellengte en breedte, vellingdesign, kleurnuance en gebruik op vloerverwarming om tot een goede aankoop te komen. Al met al is dat onze service niet alleen staat bij het online bezichtigen en verkopen van een pvc vloer. Wij bieden onze klanten ook offline in onze showroom in Almere de mogelijkheid om tot een goede keuze te komen voor de aankoop van een pvc vloer.

Pvc voordeel kort opgesomd

  • Toepassing pvc: residentieel en commercieel.

  • Geschikt in natte ruimtes w.o. pvc vloer badkamer, pvc vloer keuken.

  • Duurzaamheid: pvc bescherming tegen krassen en beschadigingen.

  • Pvc dikte en lage opbouwhoogte: ideaal voor renovatie of verbouwing.

  • Ruime decor keuze: verkrijgbaar in bijna alle pvc kleuren, pvc vloer houtsoorten, pvc vloer tegels en pvc betonlook.

  • Eenvoudig pvc click vloer installatie: op vlakke ondergrond.

  • Pvc vloer akoestiek eigenschappen: absorbeert contactgeluid.

  • Thermische eigenschappen: pvc vloer op vloerverwarming is ideaal

  • Kwaliteit: alleen beste merk pvc vloer.

  • Kosten pvc vloer: een pvc vloer prijs is t.o.v. de kwaliteit reëel.

Vragen over pvc vloeren?

Voor meer informatie over bijvoorbeeld click pvc vloeren, houtlook pvc vloeren kleuren, onderhoud van pvc vloeren en reinigen pvc vloeren, pvc vloeren voor en nadelen, pvc vloeren tegels en plak pvc vloeren is onze webwinkel 365 dagen per jaar en 24 uur per dag geopend. Daarnaast kun je 7 dagen per week 24 uur per dag per e-mail bij onze klantenservice terecht en voor telefonische informatie zijn wij bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 08.30 uur tot 17.30 uur op +31 (0)36 8488884.

Pvc vloeren prijzen - wat kost een pvc vloer

Bij VloerOnline koop je in 2024 al een lijm pvc vloer vanaf € 27,95 per m². Deze vloeren beschikken altijd over de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Ben je op zoek naar pvc klik vloeren (rigid-click) die geschikt zijn voor intensief huishoudelijk en commercieel gebruik, dan hebben wij precies wat je nodig hebt. De prijzen in 2024 van deze klik pvc vloeren liggen tussen de € 29,95 en € 59,95 per m² dit afhankelijk van het merk/ collectie.

Vanzelfsprekend heeft de kwaliteit van de vloer veel invloed op de pvc vloeren prijs. Helaas verkopen wij daarom, mede in verband met een mindere kwaliteit, geen goedkoopste pvc vloeren en/of palletaanbiedingen met uitlopende mindere kwalitatieve goedkope pvc vloeren. Het spreekt voor zich dat pvc vloeren goedkoop vaak duurkoop is.

Wil je een vloer van professionele en hoogstaande kwaliteit? Dan zijn de pvc vloeren die wij in onze stijl en- sfeervolle pvc vloeren outlet in Almere en op vloeronline.nl aanbieden uitermate geschikt.

Pvc vloeren aanbieding

Bij VloerOnline hebben we regelmatig spectaculaire acties en pvc vloeren aanbiedingen waarbij je korting kan krijgen op ons complete, reeds super scherp geprijsde pvc vloeren assortiment.

Pvc vloeren kopen

Vanuit heel Nederland en Belgié zijn onze vloeren online te bekijken en te bestellen. Bekijk nu ons assortiment online of breng een bezoek aan onze grootse pvc vloeren showroom in Almere om de diverse pvc vloeren zelf te ervaren. Bestel vandaag nog jouw perfecte pvc vloer bij VloerOnline!