+31 36 8488884

Jackson

Beautifloor Jackson Park ST9044
staal aanwezig in showroom
€ 26,95
Beautifloor Jackson Oaks ST9040
staal aanwezig in showroom
€ 26,95
Beautifloor Jackson Traceway ST9039
staal aanwezig in showroom
€ 26,95
Beautifloor Jackson Cedar ST9043
staal aanwezig in showroom
€ 26,95
Beautifloor Jackson Elton ST9037
staal aanwezig in showroom
€ 26,95
Beautifloor Jackson Roberts ST9041
staal aanwezig in showroom
€ 26,95
Beautifloor Jackson Brighton ST9038
staal aanwezig in showroom
€ 26,95
Beautifloor Jackson Providence ST9042
staal aanwezig in showroom
€ 26,95

Beautifloor Jackson laminaat

Tegenwoordig zijn laminaatvloeren met een natuurgetrouwe uitstraling en waterbestendigheid dé trend in de inrichting van woningen. Als je op zoek bent naar zo'n vloer, dan is Beautifloor Jackson de ideale optie voor jou. Met zijn verfijnde nerftekening, embossed structuur en vierzijdige v-groef voegt deze laminaatvloer een traditioneel tintje toe aan je interieur. Laat je betoveren door deze Beautifloor vloeren als je streeft naar kwaliteit in al je woonruimtes.

Authenticiteit en kracht in overvloed

De decors van Beautifloor Jackson accentueren een unieke houtstructuur, waardoor deze vloer nauwelijks te onderscheiden is van een massieve parketvloer. De afwerking maakt de laminaatvloer van Beautifloor Jackson tot een tijdloze favoriet in woonontwerp. De samensmelting van gebruik en authenticiteit zorgt voor een tastbare en levensechte weergave van een massief houten vloer. Dit voegt tevens extra karakter en exclusiviteit toe aan je interieur. Het laminaat is bestand tegen slijtage, stoten en krassen, en heeft een hittebestendige toplaag, waardoor je lang kunt genieten van deze hoogwaardige vloer.

Naadloze installatiegemak en vloerverwarming

Maar er is meer. Het Uniclic-systeem vereenvoudigt het leggen van deze laminaatvloer, waardoor het proces soepel en eenvoudig verloopt. En met zijn waterbestendige eigenschappen en Hydroshield bescherming is deze vloer ideaal voor vochtige omgevingen, zoals keukens, badkamers en saunaruimtes. 

Deze laminaatvloeren zijn bij uitstek geschikt voor intensief gebruik en kunnen ook in combinatie met conventionele warmwater vloerverwarming- en koelingssystemen worden geïnstalleerd.

Kies voor klasse en elegantie met Beautifloor Jackson

Betreed de wereld van tijdloze stijl. Ervaar persoonlijk de onweerstaanbare Beautifloor Jackson laminaat vloeren in onze vloeren showroom. Of vind op de website vloeronline.nl inspiratie en decor informatie om jouw vloerdromen werkelijkheid te laten worden. Je kunt vandaag je bestelling nog plaatsen.