phone +31 36 8488884

Anvers

Beautifloor Anvers Kapellen 40094165
staal aanwezig in showroom
€ 20,65
Beautifloor Anvers Edegem 40094162
staal aanwezig in showroom
€ 20,65
Beautifloor Anvers Ranst 40094164
staal aanwezig in showroom
€ 20,65
Beautifloor Anvers Merksem 40094161
staal aanwezig in showroom
€ 20,65
Beautifloor Anvers Wijnegem 40094166
staal aanwezig in showroom
€ 20,65
Beautifloor Anvers Millegem 40094167
staal aanwezig in showroom
€ 20,65
Beautifloor Anvers Lint 40094163
staal aanwezig in showroom
€ 20,65
Beautifloor Anvers Wilrijk 40094168
staal aanwezig in showroom
€ 20,65

Beautifloor Anvers laminaat 

Ben je op zoek naar de uitstraling van een parketvloer, maar wil je niet de hoogste prijs betalen? Dan biedt de nieuwe 7 mm laminaat collectie van Beautifloor Anvers de ideale vloeroplossing voor jou. Deze hoogwaardige laminaatvloeren met een rondlopende v-groef zijn verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke prijs en passen dus binnen elk budget. Beautifloor Anvers laminaat presenteert eigentijdse en natuurlijk ogende decors met een matte uitstraling en een realistische textuur, waarmee je jouw interieur extra sfeer en comfort kunt geven.

Verken nu de exclusieve reeks Beautifloor Anvers laminaat

Deze laminaatvloer combineert stijl, duurzaamheid en betaalbaarheid op een unieke manier, waardoor ze perfect geschikt zijn voor elke woning. Met zorgvuldig ontworpen Beautifloor decors en authentieke houtstructuren creëren deze vloeren een warme en knusse ambiance in elke leefruimte. Of je nu op zoek bent naar een eigentijdse, industriële uitstraling of juist een klassieke uitstraling, Beautifloor Anvers laminaat biedt in deze de ideale keuze voor jou.

Niet alleen is Beautifloor Anvers laminaat visueel aantrekkelijk, het is ook praktisch en robuust. Deze laminaatvloeren weerstaan slijtage, krassen en vlekken, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor drukbezochte ruimtes en gezinnen met kinderen en huisdieren. Met een onderhoudsvriendelijk oppervlak en 4 v-groeven behouden deze vloeren hun prachtige uitstraling zonder veel inspanning.

Bovendien is de Beautifloor Anvers laminaatvloer geschikt voor traditionele vloerverwarming, mits je de richtlijnen van Beautifloor nauwkeurig volgt.

Eenvoudige installatie

Dankzij het Uniclic klik-systeem is het leggen van Beautifloor Anvers laminaat eenvoudig, zodat je zelf dit laminaat kunt leggen. Geniet van deze gemakkelijk te onderhouden en duurzame geïnstalleerde laminaatvloeren die tegen een stootje kunnen.

Bestel in de winkel

Wacht niet langer en transformeer jouw woning met de exclusiviteit van Beautifloor Anvers laminaat. Bestel vandaag nog online of breng een bezoek aan onze vloeren inspiratie winkel. Bestel nu bij VloerOnline en geniet van de perfecte combinatie van stijl, kwaliteit en gemak. Kies voor de elegantie van Beautifloor Anvers laminaat en bestel nu voor een vloer die tijdloze klasse uitstraalt!