Klantenservice +31 (0)6 46238328 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

 

*De zomer2020​ aanbieding is geldig vanaf € 750,00.

*Bij gebruik van de zomer 2020 aanbieding heeft u geen recht van retour.

*De zomer aanbieding is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of (winkel)aanbiedingen

Onze showroom in Almere is op dit moment gesloten.

De showroom is zaterdag weer geopend van 10:00 tot 15:00 uur.

Douwes Dekker

Douwes Dekker vloeren

Een vloer bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de woning, het is daarom belangrijk dat je een vloer zoekt met een karakter wat goed bij jouw woonomgeving past. De vloer is de basis van het interieur en samen met de rest van de inrichting moet er een sfeer gecreëerd worden waarin jij je prettig voelt. Daarnaast is het natuurlijk heel fijn als een vloer ook goed en makkelijk te onderhouden is. Douwes Dekker vloeren zijn karaktervolle vloeren, een mooi laminaat of PVC-vloer met specifieke kenmerken.

Douwes Dekker karaktervolle vloeren

Je kunt kiezen voor een stoere of strakke vloer, een robuuste of elegante of een trendy of classic vloer. Maar misschien gaat je voorkeur wel uit naar een ingetogen vloer of juist overdadig. Hou je van modern of romantisch, het maakt echt niet uit wat je voorkeur is, de Douwes Dekker laminaat en pvc vloeren zijn er in allerlei stijlen en decors en te gebruiken in ieder interieur.

Duurzame Douwes Dekker vloeren

Dat er bij de Douwes Dekker vloeren gebruik wordt gemaakt van PVC komt omdat dit materiaal zeer positieve eigenschappen heeft. Allereerst is er de mogelijkheid voor een ruime keuze in decor en randafwerking, maar ook de hoogwaardige afwerking speelt een grote rol. Een pvc-vloer voelt altijd warm en aangenaam aan en heeft een zeer hoge krasbestendigheid. De pvc-vloeren zijn ook slag- en stootbestendig door de veerkracht van het kunststof. Daarnaast zijn ze erg geluidsarm. Door de PU-beschermlaag is de vloer uitstekend bestand tegen vlekken en het PVC is waterbestendig en antistatisch. Wil je de Douwes Dekker vloeren graag op vloerverwarming of op vloerverkoeling leggen, dan is dat geen enkel probleem. Deze kwaliteitsvloeren van Douwes Dekker zijn dus niet alleen ontzettend mooi, maar ook nog eens zeer praktisch.

Kijk voor Douwes Dekker laminaat impressie hieronder.

Douwes Dekker laminaat selectie

Kijk voor Douwes Dekker PVC impressie hieronder.

Douwes Dekker pvc selectie

Een optimaal woongenot met Douwes Dekker vloeren

Met Douwes Dekker vloeren kun je een vloer kiezen die volledig past bij je persoonlijkheid en je interieur. Een mooie vloer geeft meerwaarde aan de woning. Tevens geeft een vloer die makkelijk te onderhouden is ook nog eens rust. Twee eigenschappen van de Douwes Dekker vloeren die zorgen dat je woongenot optimaal beleefd kan worden.

CONTACTGEGEVENS

VloerOnline 
Markerkant 1120 
1316 AH Almere

 
EMAIL

info@vloeronline.nl

 
TELEFOON

+31 (0) 36-8488884

 
OPENINGSTIJDEN SHOWROOM
MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 17:00 uur
Woensdag10:00 - 17:00 uur
Donderdag10:00 - 17:00 uur
Vrijdag10:00 - 17:00 uur
Zaterdag10:00 - 15:00 uur
ZondagGesloten