Klantenservice +31 (0)36 8488884 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

Gebruik de actiecode* - WINTER2023 - voor 10% korting op je bestelling...lees meer...

*De WINTER2023 aanbieding is geldig vanaf € 750,00 en tot en met ZATERDAG 28 JANUARI 2023.

*Bij gebruik van de WINTER2023 aanbieding heeft u GEEN recht van retour.

*De WINTER2023 aanbieding is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of aanbiedingen.

 

 

Onze showroom in Almere is op dit moment gesloten.

De showroom is dinsdag weer geopend van 10:00 tot 15:00 uur.

Vloeren Almere

U bent op zoek naar het mooiste vloeren van Almere? Kom dan eens langs bij VloerOnline!

Je hebt net in Almere of omgeving een mooi huis gekocht. Of je woont al enige tijd in de buurt en je besluit dat het de hoogste tijd wordt voor een verbouwing. Weet je al wat voor vloer je op het oog hebt? Kijk goed om je heen en bezoek voor de eerste oriëntatie de online webshop vloeronline.nl in Almere. Wij hebben een bijzonder ruime keuze in parket vloeren, laminaat vloeren en moderne PVC-vloeren. Elk materiaal heeft zijn karakteristieke eigenschappen en zijn eigen unieke uitstraling. Laat je goed informeren, houdt rekening met je beschikbare budget en kies de vloersoort en kleur die het beste past bij de inrichting van je woning. Wij staan je in onze showroom in Almere graag bij met deskundig advies.

Een laminaatvloer is mooi én voordelig.

Wil je de sfeer van een klassieke parketvloer of rustieke stenen vloer, maar moet je ook op het budget letten? Dan is een laminaatvloer voor jou een uitstekende én voordelige oplossing. Een laminaatvloer is prijstechnisch bijzonder interessant. Het is niet voor niets een van de meest verkochte vloersoorten in Nederland. Laminaat is bovendien gemakkelijk te leggen en onderhoudsarm. Regelmatig stofzuigen en afnemen met een licht vochtige dweil is in de meeste gevallen ruim voldoende. Laminaat is opgebouwd uit een laag MDF of HDF. Daarop is een print aangebracht, meestal een aantrekkelijke houtprint of een steenprint. Daaroverheen vind je een laag bestaande uit melamine hars die ervoor zorgt dat je vloerdelen slijtvast zijn. Bestel bij VloerOnline in Almere je laminaatvloeren en profiteer van voordelige prijzen en een zeer uitgebreid assortiment. Wij leveren laminaatvloeren van gerenommeerde merken als b.v. Quick-Step, Tarkett, Parador en diverse andere grote fabrieksmerken. Vroeger was het verschil tussen een laminaatvloer en een houten of stenen vloer duidelijk te zien. Door moderne druktechnieken is de kwaliteit van de hout-of steenprint aanmerkelijk verbeterd. Bovendien levert VloerOnline in Almere ook laminaat met reliëfopdruk of te wel register in embossing, zodat vrijwel de vloeren niet van echt hout of steen te onderscheiden zijn.

Ontdek de mogelijkheden van een PVC-vloer.

Ben je van plan om ook vloeren aan te leggen in natte of vochtige ruimtes, zoals je badkamer of keuken? Denk dan ook eens aan een PVC-vloer. PVC is een vochtbestendige, sterke en slijtvaste kunststof. Het mooie van een PVC-vloer is het feit dat het vrijwel onderhoudsvrij is en toch vele jaren in topconditie blijft. Een PVC-vloer is ook zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. PVC heeft een zeer lage thermische weerstand. Dat maakt het bij uitstek geschikt voor een ruimte met vloerverwarming of vloerkoeling. Daarnaast heeft een PVC-vloer een goede geluiddempende werking. Onze PVC-vloeren van merken als Ambiant, Douwes Dekker of Hoomline leveren we met natuurgetrouwe hout- of steenprint. Als je kiest voor PVC vloeren, dan is het wel van belang dat de ondergrond volkomen egaal is. De professionals van VloerOnline in Almere geven je graag praktische tips om je ondervloer perfect te (laten) egaliseren.

Bereikbaarheid in Almere.

VloerOnline aan de Markerkant 1120 in Almere is centraal gelegen op het bedrijventerrein nabij het winkelcentrum van Almere-Stad, zie de overzichtskaart hieronder. VloerOnline is zeer goed te bereiken zowel vanuit Almere-centrum als vanaf de snelweg A6 via de Hogering. Je kunt gratis voor de deur parkeren en in onze 300 m² grote showroom staan al het laminaat overzichtelijk per merk uitgestald die ook op onze website te koop worden aangeboden.

Bezoek VloerOnline Almere

Heb je de vloer van je keuze in ons online assortiment gevonden? Denk dan ook aan de benodigde accessoires, zoals ondervloeren, (sfeer)plinten en deurmatten, die wij ook uit voorraad leveren. Neem de maten van de ruimtes waar je nieuwe vloeren wilt leggen op en bestel je pvc-of laminaat vloer online of in de winkel bij VloerOnline. Wil je de kwaliteit en de kleur van je vloer liever eerst van tevoren beoordelen en advies hierover willen hebben? Je bent van harte welkom in onze showroom in Almere. Onze professionele adviseurs staan je met raad en daad bij.

CONTACTGEGEVENS

VloerOnline 
Markerkant 1120 
1316 AH Almere 

EMAIL

info@vloeronline.nl

TELEFOON

+31 (0) 36-8488884

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 15:00 uur
Woensdag 10:00 - 15:00 uur
Donderdag 10:00 - 15:00 uur
Vrijdag 10:00 - 15:00 uur
Zaterdag 10:00 - 15:00 uur
Zondag Gesloten