+31 36 8488884
staal aanwezig in showroom

mFLOR Reservoir Oak 72140 Foxcote

Per m² € 32,35
Per pak a 3.34 m² € 108,05
  • Voordelig online kopen
  • Veilig en vertrouwd bestellen
  • Gratis bezorgd vanaf €500
  • Snelle levering (NL/BE)
  • 20 jaar online & offline ervaring
  • Ruime overzichtelijke showroom
  • Klanttevredenheid gegarandeerd

Bereken uw prijs

Totaalprijs van dit artikel:
€ 108,05
Klanten beoordelen VloerOnline met een
9.6

Specificaties

EAN
5056131203167
Uitvoering
Pvc strook
Installatie techniek
Egaliseren / verlijmen
Installatie
Dryback (lijm)
Randafwerking
V4 (micro v-groef rondom)
Slijtlaag
0,3 mm
Gebruiksklasse
AC3 - klasse 31
Unieke decorplanken
4+4 gespiegeld [verspringend]
Geschikt voor vloerverwarming
ja
Warmteweerstand
± 0.007 m² K/W
Waterbestendig
ja
Garantie huishoudelijk
15 jaar
Afmeting strook
1219.2 x 228.6 x 2 mm
Inhoud per pak
3.34 m²
Levertijd
2 á 5 dagen

Beschrijving

Zoek jij naar een sublieme vinyl vloer die niet enkel een lust voor het oog is, maar tevens voldoet aan de meest strenge kwaliteitsnormen? De populariteit van pvc vloeren heeft de laatste jaren een opmerkelijke toename gekend, mede door hun unieke eigenschappen en schier eindeloze mogelijkheden in ontwerp. Overweeg bijvoorbeeld de mFLOR Reservoir Oak 72140 Foxcote; een schitterend alternatief voor conventioneel laminaat, parket en andere vloerbekledingen.

Vinyl vormt het summum voor een hoogstaande vloer die niet enkel visueel, maar ook functioneel beantwoordt aan de eisen van de moderne tijd. De mFLOR Reservoir Oak 72140 Foxcote pvc vloer is de gedroomde keuze voor personen met oog voor kwaliteit en een eigentijds interieurontwerp.

Deze pvc vloer voldoet aan een waaier aan kwaliteitsstandaarden. Hij is duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend, hygiënisch en gemakkelijk te onderhouden. Bovendien kan deze vloer naadloos worden geïntegreerd met vloerverwarming of -koeling. Dankzij zijn uitmuntende waterbestendigheid is deze mFLOR vloer zelfs geschikt voor licht vochtige ruimtes. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer mensen kiezen voor deze stijlvolle en onderhoudsvriendelijke vloer.

mFLOR biedt jou de ideale pvc vloer aan. Als je op zoek bent naar een vloer met de natuurlijke uitstraling van traditioneel hout, voorzien van alle praktische voordelen van vinyl, dan is de mFLOR Reservoir Oak 72140 Foxcote de onbetwiste keuze. Neem het heft in eigen handen en ga voor stijl en kwaliteit.

Wil je deze schitterende vloer zelf ervaren? Kom dan langs in onze vloerenwinkel of ontdek ons uitgebreide mFLOR Reservoir Oak pvc assortiment op de website. Laat mFLOR jouw woonruimte omtoveren tot een stijlvol paleis.