Klantenservice +31 (0)36 8488884 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

Gratis verzending Vanaf €500

De verzendkosten van VloerOnline zijn voor afleveradressen in Nederland € 27,95 per bestelling met een verkoopwaarde van minder dan € 500,00 en GRATIS per bestelling met een verkoopwaarde van meer dan € 500,00, exclusief Zeeuwse en Wadden eilanden. Voor verzendkosten voor afleveradressen op de Zeeuwse en Wadden eilanden kunt u via de klantenservice een prijsopgaaf aanvragen.

De verzendkosten van VloerOnline zijn voor afleveradressen in België (Nederlandstalig) € 99,95 per bestelling met een verkoopwaarde van minder dan € 750,00 en € 69,95 per bestelling met een verkoopwaarde van meer dan € 750,00.

AANBIEDINGEN

Laminaat en/of PVC vloer bestellen?

Kom voor aantrekkelijke aanbiedingen of een scherpe offerte langs in onze showroom aan de Markerkant 1120 in Almere.

BETAALKORTING Ontvang 2% korting bij diverse betaalmethoden

iDEALIndien u per iDEAL betaalt wordt er een betalingskorting van 2% toegepast op de totale bestelling.

Bij vooruitbetalenIndien u per bank vooruit betaalt, wordt er een betalingskorting van 2% toegepast op de totale bestelling.

mFLOR

mFLOR PVC vloeren

De keuze voor een mFlor PVC vloer ligt eigenlijk voor de hand, als je op zoek bent naar een oersterke en milieuvriendelijke kwaliteitsvloer. Deze PVC vloer is daarnaast zeer geluiddempend en waterbestendig. Door de vele schitterende designs is mFlor PVC sfeervol en stijlvol en vormt het een prachtige basis voor elke interieurstijl.

Duurzaam en veilig

mFlor PVC vloeren zijn zeer duurzaam omdat ze lang meegaan en volledig recyclebaar zijn. Ze worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd zonder toevoeging van schadelijke stoffen. Daarom zijn mFlor PCV vloeren volkomen veilig voor spelende kinderen en huisdieren. Het materiaal is brandvertragend en door de ondoordringbare beschermende toplaag eenvoudig te reinigen. Je kunt de vloeren boven de vloerverwarming plaatsen en ze lopen heerlijk zacht en comfortabel. Bij VloerOnline heb je keuze uit mFlor collecties in de gebruiksklasse AC3 - klasse 31 voor normaal huishoudelijk gebruik, bijvoorbeeld op de bovenverdieping en AC5 - klasse 33 voor intensief huishoudelijk gebruik en licht commercieel gebruik, beneden in huis of in bedrijfsruimtes en kantoren.

mFlor pvc vloeren voor elke stijl (1)

Alle PVC vloeren van mFlor hebben een natuurlijke uitstraling en door innovatieve technieken sluit de structuur die je voelt aan op de print. Zo is mFlor PVC nauwelijks van echt te onderscheiden. Voor elk landelijk, industrieel, modern, klassiek of Scandinavisch interieur vind je een vloer die de perfecte basis vormt. Omdat PVC vloeren waterbestendig zijn, kun je ze drempelloos doortrekken naar de keuken of badkamer. Omdat ze eenvoudig schoon te houden zijn, is het materiaal voor deze ruimtes zeer hygiënisch.

Kijk voor mFlor PVC vloeren impressie hieronder.

mFlor PVC vloeren selectie

mFlor pvc vloeren voor elke stijl (2)

Je kunt kiezen voor dezelfde decors per verdieping of speelse contrasten maken met patronen en tinten. Combineer bijvoorbeeld een visgraatmotief uit de Parva collectie met een neutraal patroon in een bijpassende tint voor de ruimtes ernaast. Bij VloerOnline zie je via een filter direct vloeren in lichte, midden en donkere tinten. De lichte kleuren staan prachtig in een modern of Scandinavisch interieur, de midden tinten zie je vaak in een landelijke of klassieke stijl en de donkere in een industriële inrichting. De Selsdon Wood serie heeft het effect van sloophout in een levendige print. Deze statement vloer trekt de aandacht in combinatie met strakke minimalistische meubels.

Daarom mFLOR

VloerOnline is trots op de diverse collecties mFlor PVC vloeren, mede door de hoge kwaliteit en meerdere stijlmogelijkheden. Een vloer is bepalend in huis en blijft vaak lang liggen, dus is een zorgvuldige keuze belangrijk. De combinatie van gebruiksgemak, loopcomfort, kind vriendelijkheid en een chique uitstraling is bij deze mFlor PVC vloeren helemaal in balans, thuis en in bedrijven.

CONTACTGEGEVENS

VloerOnline 
Markerkant 1120 
1316 AH Almere

 
EMAIL

info@vloeronline.nl

 
TELEFOON

+31 (0) 36-8488884

 
OPENINGSTIJDEN SHOWROOM
MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 17:00 uur
Woensdag10:00 - 17:00 uur
Donderdag10:00 - 17:00 uur
Vrijdag10:00 - 17:00 uur
Zaterdag10:00 - 15:00 uur
ZondagGesloten