Klantenservice +31 (0)36 8488884 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

Gratis verzending Vanaf €500

De verzendkosten van VloerOnline zijn voor afleveradressen in Nederland € 27,95 per bestelling met een verkoopwaarde van minder dan € 500,00 en GRATIS per bestelling met een verkoopwaarde van meer dan € 500,00, exclusief Zeeuwse en Wadden eilanden. Voor verzendkosten voor afleveradressen op de Zeeuwse en Wadden eilanden kunt u via de klantenservice een prijsopgaaf aanvragen.

De verzendkosten van VloerOnline zijn voor afleveradressen in België (Nederlandstalig) € 99,95 per bestelling met een verkoopwaarde van minder dan € 750,00 en € 69,95 per bestelling met een verkoopwaarde van meer dan € 750,00.

AANBIEDINGEN

Laminaat en/of PVC vloer bestellen?

Kom voor aantrekkelijke aanbiedingen of een scherpe offerte langs in onze showroom aan de Markerkant 1120 in Almere.

BETAALKORTING Ontvang 2% korting bij diverse betaalmethoden

iDEALIndien u per iDEAL betaalt wordt er een betalingskorting van 2% toegepast op de totale bestelling.

Bij vooruitbetalenIndien u per bank vooruit betaalt, wordt er een betalingskorting van 2% toegepast op de totale bestelling.

Hoomline

Hoomline vloeren

Hoomline is een degelijk merk met een ruime keuze in PVC- en laminaatvloeren. Bij VloerOnline vind je daarom hun mooie, uitgebreide collectie. De Hoomline vloeren zijn sfeervol en voorzien prachtige prints. Daarom zijn ze een echte toevoeging voor je interieur. Kies uit een PVC of laminaatvloer in verschillende kwaliteiten, prints en kleuren en geef je woonruimte een boost.

Hoomline PVC vloeren

PVC-vloeren zijn over het algemeen goedkoper dan een echt houten vloer maar hebben wel dezelfde warmte en uitstraling. Een PVC vloer heeft een lange levensduur en is waterbestendig waardoor ze uitstekend geschikt zijn voor vochtige ruimtes zoals de keuken of badkamer. Een belangrijk kenmerk van deze vloer is het onderhoud. De vloer is eenvoudig te onderhouden en daardoor bijzonder hygiënisch. En dankzij de impact-geluidsabsorberende en warme eigenschappen is deze vloer ook zeer populair in andere ruimtes van het huis.

Hoomline laminaatvloeren

De Hoomline laminaatvloeren zijn eigentijds én klassiek. Iedereen heeft een interieur in zijn eigen stijl. Daarom heeft Hoomline zowel eigentijds als klassiek laminaat in zijn collecties. Met de Living lijn en de Balmoral lijn geef je je interieur bijvoorbeeld een moderne twist, terwijl je met de Authentic en de Royal collecties zorgt voor een landelijke sfeer in huis. Wil je laminaat dat zo lang mogelijk meegaat, dan raden we aan om voor Hoomline laminaat van een extra hoge kwaliteit te kiezen. Er zijn diverse variaties in het formaat van de planken, zodat je in de Hoomline collectie zeker laminaat vindt dat bij jouw wensen past.

Kijk voor Hoomline laminaat impressie hieronder.

Hoomline laminaat selectie

Kijk voor Hoomline PVC impressie hieronder.

Hoomline pvc selectie

Authentiek

Het merk Hoomline bewijst dat je voor sfeer in je huis niet per se een houten - of natuurstenen vloer hoeft te hebben. Veel van de PVC of laminaatvloeren zijn namelijk niet van echte houten vloer te onderscheiden.

Advies nodig?

Twijfel je over welke vloer van Hoomline het best bij je past? Je kan altijd bellen of mailen met vragen. Onze klantenservice heeft alle deskundigheid op het gebied van laminaat en pvc vloeren, en helpen jou graag verder. VloerOnline heeft ook een showroom, welke gevestigd is in Almere-Stad.

CONTACTGEGEVENS

VloerOnline 
Markerkant 1120 
1316 AH Almere

 
EMAIL

info@vloeronline.nl

 
TELEFOON

+31 (0) 36-8488884

 
OPENINGSTIJDEN SHOWROOM
MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 17:00 uur
Woensdag10:00 - 17:00 uur
Donderdag10:00 - 17:00 uur
Vrijdag10:00 - 17:00 uur
Zaterdag10:00 - 15:00 uur
ZondagGesloten