Klantenservice +31 (0)6 46238328 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

 

*De zomer2020​ aanbieding is geldig vanaf € 750,00.

*Bij gebruik van de zomer 2020 aanbieding heeft u geen recht van retour.

*De zomer aanbieding is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of (winkel)aanbiedingen

Onze showroom in Almere is op dit moment gesloten.

De showroom is zaterdag weer geopend van 10:00 tot 15:00 uur.

Ambiant

Ambiant vloeren

Ambiant is een kwaliteitsmerk dat betrouwbaarheid en een goede prijs-kwaliteit verhouding als kernwaarden heeft. Dat zie je terug in de veelzijdige collectie laminaat en pvc vloeren. Omdat vloeren de sfeer in huis bepalen en een basis zijn voor je verdere interieur, is een zorgvuldige keuze noodzakelijk. Bij Ambiant vind je zeker een sfeer verhogende en onderhoudsvriendelijke vloer van laminaat of pvc met levensechte hout- of steenlook.

Ruime keuze uit voor Ambiant laminaat en PVC vloeren

Op onze website vind je Ambiant laminaat én pvc vloeren. De uitstraling en variatie in tinten en patronen doen nauwelijks voor elkaar onder. Beide soorten zijn slijtvast, eenvoudig te reinigen en duurzaam. Laminaat is meestal wat voordeliger en kan eenvoudiger gelegd worden op een ruwere of ongelijke ondergrond. De meeste soorten Ambiant laminaat kunnen ook op vloerverwarming worden gelegd, een enkele serie niet. Het voordeel van pvc is dat het altijd op vloerverwarming kan en door het dunne maar superstevige materiaal extra warmte doorlaat. Het heeft wel een gladde ondergrond nodig. Pvc is geluiddempend en daarom praktisch op trappen, bovenverdiepingen en in flats met zwevende vloeren voor lijmversie. Verder is het materiaal waterdicht, dus ook handig in natte ruimtes. Een visgraatpatroon leg je veel sneller in pvc dan in laminaat. Laminaat is samengeperst hout, pvc recyclebaar kunststof, beide met een dunne sterke toplaag tegen stof en krassen. Pvc heeft een wat hogere prijsklasse dan laminaat.

Kijk voor Ambiant laminaat impressie hieronder.

Ambiant laminaat selectie

Kijk voor Ambiant PVC impressie hieronder.

Ambiant pvc selectie

Ambiant laminaat en PVC vloeren in verschillende collecties

Binnen de laminaatcollectie van Ambiant vind je meerdere collecties voor iedere smaak en interieurstijl. Je kunt vooraf filteren op kleurtoon t.w. licht, midden of donker. Wil je het persoonlijk houden, zoek dan de neutrale tinten, vergrijsde kleuren, de robuuste, klassieke de moderne steenpatronen in de diverse collecties die je aanspreken. Ook laminaat collecties met warme kleurschakeringen combineren mooi met andere eigentijdse huisstijlen en geven het gevoel van luxe en geven het geheel een uitstraling van een massief houten vloer, die wanneer goed geplaatst, mooi in grotere ruimtes uitkomt. In de PVC collectie vallen de verschillende bijzondere tinten in betonlook en de stijlvolle visgraat in licht en donker op. Daarnaast vele gladde en robuuste houttinten en structuren. Kijk of er een balans is met de tinten van je meubels en zorg dat het geheel rustig blijft.

CONTACTGEGEVENS

VloerOnline 
Markerkant 1120 
1316 AH Almere

 
EMAIL

info@vloeronline.nl

 
TELEFOON

+31 (0) 36-8488884

 
OPENINGSTIJDEN SHOWROOM
MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 17:00 uur
Woensdag10:00 - 17:00 uur
Donderdag10:00 - 17:00 uur
Vrijdag10:00 - 17:00 uur
Zaterdag10:00 - 15:00 uur
ZondagGesloten