Klantenservice +31 (0)6 46238328 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

 

*De zomer2020​ aanbieding is geldig vanaf € 750,00.

*Bij gebruik van de zomer 2020 aanbieding heeft u geen recht van retour.

*De zomer aanbieding is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of (winkel)aanbiedingen

Onze showroom in Almere is op dit moment gesloten.

De showroom is zaterdag weer geopend van 10:00 tot 15:00 uur.

Tarkett

Tarkett vloeren

Tarkett vloeren zijn een mooie aanvulling aan een stijlvol interieur en een prettige leefomgeving. De inspiratie van Tarkett vloeren zijn een hoge mate van comfort en huiselijke gezelligheid. De PVC vloeren zijn bijzonder duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. Daarnaast zijn deze uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Door de goede waterbestendigheid is het bovendien ook nog eens mogelijk om deze vloeren in vochtige ruimtes toe te passen. Tarkett laminaatvloeren zijn er in een oneindige variatie aan eigentijdse kleuren. Ook het patroon waarvoor je kiest kan heel verschillend zijn. Bijvoorbeeld rechte planken, strokenparket of parket in visgraatmotief, het is allemaal verkrijgbaar en bovendien wordt er zorg gedragen dat de juiste informatie voorhanden is. Klik eens door op een van de Tarkett vloeren en verbaas je erover hoe kort de levertijd is. Ook de precieze afmetingen en de garantie krijg je meteen op je scherm in beeld. Wanneer je uitrekent hoeveel vierkante meter je nodig hebt, berekent de calculator direct de prijs. Het zal je verbazen hoe voordelig Tarkett vloeren zijn en heb je gelijk een kwalitatieve vloer voor een aantrekkelijke prijs.

Tarkett laminaat vloeren

Hoogwaardige laminaat van Tarkett zorgt voor een persoonlijke touch in het interieur en ook deze vloeren kunnen tegen een stootje. In de diverse collecties vind je altijd wel een vloer die past bij jouw levensstijl. Steenpatronen die gelijk zijn aan een plavuis of een houtdecor die gelijk is aan een echte houten vloer maar ook diverse andere hout printen zijn voorhanden en maken de keuze voor Tarkett vloeren eenvoudig.

Kijk voor Tarkett laminaat impressie hieronder.

Tarkett laminaat selectie

Kijk voor Tarkett PVC impressie hieronder.

Tarkett pvc selectie

Tarkett PVC vloeren

Ook de hoogwaardige PVC vloeren van Tarkett zorgen voor een aantrekkelijke sfeer in huis of op kantoor. Bovendien kunnen deze vloeren heel goed tegen een stootje. Aangezien Tarkett vloeren van PVC goed bestand zijn tegen water, kun je deze vloeren ook leggen in je badkamer of in de keuken. Hier zullen ze het veel langer volhouden dan laminaat, aangezien PVC niet onder inwerking van water te lijden heeft. In de diverse collecties van Tarkett PVC vloeren is de keuze bijzonder ruim. Je treft hier onder meer motieven aan in de vorm van een echt houten vloer of een visgraat patroon, maar ook tegelmotieven zijn zeer gewild in allerlei kleuren in verschillende steenvormen.

Klantenservice voor Tarkett

Natuurlijk helpen wij je graag bij het maken van een keuze voor een Tarkett vloer. Onze klantenservice is van maandag tot en met zaterdag bereikbaar, dus stel gerust je vraag. Ben je naast Tarkett vloeren misschien ook op zoek naar ondervloeren, deurmatten of karpetten? Klik gewoon eens door onze site en je zult zien hoe ruim de keuze is!

CONTACTGEGEVENS

VloerOnline 
Markerkant 1120 
1316 AH Almere

 
EMAIL

info@vloeronline.nl

 
TELEFOON

+31 (0) 36-8488884

 
OPENINGSTIJDEN SHOWROOM
MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 17:00 uur
Woensdag10:00 - 17:00 uur
Donderdag10:00 - 17:00 uur
Vrijdag10:00 - 17:00 uur
Zaterdag10:00 - 15:00 uur
ZondagGesloten