Klantenservice +31 (0)36 8488884 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

Gratis verzending Vanaf €500

De verzendkosten van VloerOnline zijn voor afleveradressen in Nederland € 27,95 per bestelling met een verkoopwaarde van minder dan € 500,00 en GRATIS per bestelling met een verkoopwaarde van meer dan € 500,00, exclusief Zeeuwse en Wadden eilanden. Voor verzendkosten voor afleveradressen op de Zeeuwse en Wadden eilanden kunt u via de klantenservice een prijsopgaaf aanvragen.

De verzendkosten van VloerOnline zijn voor afleveradressen in België (Nederlandstalig) € 99,95 per bestelling met een verkoopwaarde van minder dan € 750,00 en € 69,95 per bestelling met een verkoopwaarde van meer dan € 750,00.

AANBIEDINGEN

Laminaat en/of PVC vloer bestellen?

Kom voor aantrekkelijke aanbiedingen of een scherpe offerte langs in onze showroom aan de Markerkant 1120 in Almere.

BETAALKORTING Ontvang 2% korting bij diverse betaalmethoden

iDEALIndien u per iDEAL betaalt wordt er een betalingskorting van 2% toegepast op de totale bestelling.

Bij vooruitbetalenIndien u per bank vooruit betaalt, wordt er een betalingskorting van 2% toegepast op de totale bestelling.

Onze showroom in Almere is op dit moment gesloten.

De showroom is zaterdag weer geopend van 10:00 tot 15:00 uur.

Quick-Step

Perfecte Quick-Step vloeren

Een goede vloer vormt de basis voor een kamer waarin wordt geleefd. Op een goede vloer kan namelijk verder worden gebouwd aan een mooi interieur. De missie van Quick Step is om vloeren te creëren die uniek en aantrekkelijk zijn. Of je voorkeur nu uitgaat naar een prachtige PVC-vloer of je wilt genieten van de prettige voordelen van een laminaatvloer, Quick-Step vloeren staan garant voor jarenlang genieten van een vloer die past bij jouw woonstijl. De vloeren zijn zo ontworpen dat ze niet te onderscheiden zijn van een echte houten of stenen vloer, terwijl het onderhoud veel eenvoudiger is.

Quick-Step PVC

Tegenwoordig zijn luxueuze PVC-vloeren nauwelijks meer te onderscheiden van een echt houten vloer of tegelvloer. De specifieke eigenschappen vind je terug in het brede spectrum met een perfecte afwerking van voeg en structuur. Geen huis is hetzelfde. Met de natuurlijk uitstraling van Quick-Step Livyn PVC profiteer je van het perfecte resultaat van een prachtig design en de nieuwste technologie. Exclusieve ontwerpen en een super matte afwerking geven het optimale resultaat voor jouw woning. Of je nu houdt van een warme inrichting of je geeft de voorkeur aan een designkamer, het aanbod aan houten en stenen pvc vloeren is zeer uitgebreid.

Quick-Step laminaat

Quick-Step is ook fabrikant van prachtige laminaatvloeren. Zowel planken als tegels. Grote landhuisdelen of smalle plankjes. Voor een modern en klassiek interieur. Dit laminaat is geschikt voor alle kamers in huis en zorgen voor een prettige basis. Kleine details maken een groot verschil. Kleine verschillen in structuur, behandeling, afwerking of voeg zorgen voor een eigen look en feel. Alles is met smaak op elkaar afgestemd en zorgt voor een heerlijk woonervaring.

Kijk voor Quick-Step laminaat impressie hieronder.

Quick-Step laminaat selectie

Kijk voor Quick-Step Livyn PVC impressie hieronder.

Quick-Step pvc selectie

Hoge kwaliteit Quick-Step vloeren

Kwaliteit staat bij VloerOnline hoog in het vaandel. Daarom hebben we de Quick-Step vloeren ook in onze collectie opgenomen. De vloeren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor deze extra lang meegaan en waarbij de kans op schade of krassen erg klein is. Quick-Step is hierdoor een geweldige keuze voor iedereen met een uitgesproken stijl. Het eigenzinnige design van Quick-Step barst van het karakter. Denk hierbij aan fantasievolle en uiteenlopende motieven met veel gevoel voor design. Quick-Step laat je altijd de perfecte vloer vinden die bij je interieur en persoonlijkheid past. Ben je er nog niet uit welke vloer nou precies past bij jouw woonwens? Kom dan eens langs in onze showroom in Almere om het uitgebreide assortiment Quick-Step pvc en laminaat vloeren live te komen bekijken.

CONTACTGEGEVENS

VloerOnline 
Markerkant 1120 
1316 AH Almere

 
EMAIL

info@vloeronline.nl

 
TELEFOON

+31 (0) 36-8488884

 
OPENINGSTIJDEN SHOWROOM
MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 17:00 uur
Woensdag10:00 - 17:00 uur
Donderdag10:00 - 17:00 uur
Vrijdag10:00 - 17:00 uur
Zaterdag10:00 - 15:00 uur
ZondagGesloten