Klantenservice +31 (0)6 46238328 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

 

*De zomer2020​ aanbieding is geldig vanaf € 750,00.

*Bij gebruik van de zomer 2020 aanbieding heeft u geen recht van retour.

*De zomer aanbieding is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of (winkel)aanbiedingen

Onze showroom in Almere is op dit moment gesloten.

De showroom is zaterdag weer geopend van 10:00 tot 15:00 uur.

Parador

Parador vloeren

Parador wil met zijn vloeren van elk interieur ꞌhet mooiste thuis ter wereldꞌ maken. Het in Duitsland gevestigde merk heeft een breed assortiment aan laminaat en pvc vloeren. De rijke collectie toont vele materiaalsoorten, verschillende plankformaten, legpatronen, fantasievolle grafische motieven en decors en oppervlaktebehandelingen. Parador vloeren zijn bij uitstek geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een eigen sfeer in hun inrichting. De grote keuze in plankformaten en materiaal zorgt voor net dat extra persoonlijke tintje in jouw woning.

Topkwaliteit Parador laminaat met een schitterend design

Parador staat voor hoge kwaliteit, functionaliteit en een prachtig design. De ruimtes in je huis zijn een uitdrukking van je levensinstelling. De eigentijdse laminaat vloeren hebben een klassieke touch en overtuigen tot in de details. Parador heeft twee uitgebreide collecties: Classic en Trendtime. De Classic-vloeren hebben een tijdloze elegantie, waardoor ze zowel in klassieke, landelijke als moderne wooninrichtingen passen. De Trendtime-collectie toont een grote verscheidenheid aan tegel- en houtsoorten, in allerlei uitvoeringen en formaten. De vloeren met gezaagde en geborstelde oppervlakten garanderen een modieuze vintage look. Het laminaat van Parador vloeren is met name gericht voor mensen die kiezen voor een eigentijdse interieurstijl en een zorgeloze manier van leven.

Hoogstaande Parador pvc kwaliteit en intelligente techniek

Met de hoogwaardige Parador PVC vloeren is hoogstaande kwaliteit een zekerheid. Dankzij de functionele opbouw van de vloeren en een intelligente techniek loopt Parador flink voor op andere vloerleveranciers. Het gepatenteerde kliksysteem maakt de plaatsing van de vloerdelen zeer eenvoudig. Daarnaast zijn alle Parador PVC vloeren geschikt voor vloerverwarming en bestendigd tegen vocht. Hierdoor zijn de vloeren uitermate geschikt voor in de keuken. De vloeren zijn eenvoudig in onderhoud en gemakkelijk schoon te maken en beschikken over een anti-sliplaag. Ook zijn ze antistatisch en antibacterieel en voelen de Parador PVC vloeren warm aan de voeten.

Kijk voor Parador laminaat impressie hieronder.

Parador laminaat selectie

Kijk voor Parador PVC impressie hieronder.

Parador pvc selectie

Eenvoudig de gewenste Parador vloer selecteren

VloerOnline maakt het je gemakkelijk om een Parador vloer uit te kiezen. Je kunt selecteren op collectie, paneellengte, paneelbreedte, vellingdesign (met of zonder 4-zijdige V-groef, kleurnuance (licht, midden, donker), gebruiksklasse en de geschiktheid voor vloerverwarming. Er is voor iedereen een geschikte laminaat of pvc vloer. Denk aan een vloer met visgraatmotief voor een intieme uitstraling, een tegelmotief als authentieke imitatie van edele steensoorten of extra lange en brede planken voor een robuuste en stoere look. Parador vloeren zorgen voor grenzeloos woongenot, met een exclusief aura.

CONTACTGEGEVENS

VloerOnline 
Markerkant 1120 
1316 AH Almere

 
EMAIL

info@vloeronline.nl

 
TELEFOON

+31 (0) 36-8488884

 
OPENINGSTIJDEN SHOWROOM
MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 17:00 uur
Woensdag10:00 - 17:00 uur
Donderdag10:00 - 17:00 uur
Vrijdag10:00 - 17:00 uur
Zaterdag10:00 - 15:00 uur
ZondagGesloten