Klantenservice +31 (0)36 8488884 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

 

*Deze actie is geldig gedurende de hele maand oktober 2019 en vanaf € 750,00.

*Actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of aanbiedingen

Onze showroom in Almere is op dit moment gesloten.

De showroom is donderdag weer geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Parador

Parador vloeren

Parador wil met zijn vloeren van elk interieur ꞌhet mooiste thuis ter wereldꞌ maken. Het in Duitsland gevestigde merk heeft een breed assortiment aan laminaatvloeren. De rijke collectie toont vele materiaalsoorten, verschillende plankformaten, legpatronen, fantasievolle grafische motieven en decors en oppervlaktebehandelingen. Het laminaat van Parador vloeren is bij uitstek geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een eigen sfeer in hun inrichting. De grote keuze in plankformaten en materiaal zorgt voor net dat extra persoonlijke tintje in jouw woning.

Topkwaliteit, functionaliteit en schitterend design

Parador staat voor hoge kwaliteit, functionaliteit en een prachtig design. De ruimtes in je huis zijn een uitdrukking van je levensinstelling. De eigentijdse vloeren hebben een klassieke touch en overtuigen tot in de details. Parador heeft twee uitgebreide collecties: Classic en Trendtime. De Classic-vloeren hebben een tijdloze elegantie, waardoor ze zowel in klassieke, landelijke als moderne wooninrichtingen passen. De Trendtime-collectie toont een grote verscheidenheid aan tegel- en houtsoorten, in allerlei uitvoeringen en formaten. De vloeren met gezaagde en geborstelde oppervlakten garanderen een modieuze vintage look. De Parador Trendtime 1 bestaat uit korte, smalle panelen die zorgen voor ideale basis voor jouw woongenot. Het visgraat laminaat in de Trendtime 3 collectie zorgt voor de perfecte woonbeleving, de Trendtime 4 voor een uitzonderlijk en aparte beleveing en het tegel laminaat in de Trendtime 5 collectie brengt authentieke imitaties van prachtige steensoorten. De Trendtime 6 met lange en extra brede planken geven uw interieur een robuust, stoer, levendig maar ook comfortabel karakter en de Hongaarse punt-imitaties of een extra brede plankenvloer uit de Trendtime 8 collectie geeft een persoonlijke touch aan iedere woonwens. Het laminaat van Parador vloeren is met name gericht voor mensen die kiezen voor een eigentijdse interieurstijl en een zorgeloze manier van leven

Kijk voor Parador laminaat impressie hieronder.

Parador laminaat selectie

Eenvoudig de gewenste Parador vloer selecteren

VloerOnline maakt het je gemakkelijk om een Parador vloer uit te kiezen. Je kunt selecteren op collectie, paneellengte, paneelbreedte, vellingdesign (met of zonder 4-zijdige V-groef, kleurnuance (licht, midden, donker), gebruiksklasse en de geschiktheid voor vloerverwarming. Er is voor iedereen een Parador vloer. Denk aan een vloer met visgraatmotief voor een intieme uitstraling, een tegelmotief als authentieke imitatie van edele steensoorten of extra lange en brede planken voor een robuuste en stoere look. Parador vloeren zorgen voor grenzeloos woongenot, met een exclusief aura.

CONTACTGEGEVENS

VloerOnline 
Markerkant 1120 
1316 AH Almere

 
EMAIL

info@vloeronline.nl

 
TELEFOON

+31 (0) 36-8488884

 
OPENINGSTIJDEN SHOWROOM
MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 17:00 uur
Woensdag10:00 - 17:00 uur
Donderdag10:00 - 17:00 uur
Vrijdag10:00 - 17:00 uur
Zaterdag10:00 - 15:00 uur
ZondagGesloten