Klantenservice +31 (0)36 8488884 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

 

*Deze actie is geldig gedurende de hele maand augustus 2019 en vanaf € 1000,00.

*Actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of aanbiedingen

Onze showroom in Almere is op dit moment gesloten.

De showroom is dinsdag weer geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Beautifloor

Beautifloor vloeren

Een prachtige vloer zorgt voor de basis van een kamer. Voor elk type kamer is het belangrijk dat er een mooie vloer gelegd is zodat de rest van de kamer geheel naar jouw wens kan worden ingericht. Met Beautifloor laminaat vloeren kun je erop rekenen dat jouw kamer geheel stijlvol en praktisch wordt belegd. Bekijk nu wat voor mogelijkheden er zijn om ook jouw kamers te voorzien van verzorgde en prachtige PVC- en laminaatvloeren van Beautifloor.

Beautifloor laminaat

Het laminaat kan de uitstraling hebben van planken, landhuisdelen, smalle delen of tegels. Van modern tot klassiek en van industrieel tot robuust. De laminaatvloeren van Beautifloor zijn geschikt voor iedere woninginrichting en zijn een de blikvanger in je huis.

Beautifloor PVC

Een PVC-vloer is een goed alternatief voor parket. Door de verschillende ontwerpen en de authentieke uitstraling is een PVC-vloer een goedkoper alternatief voor een houten vloer en wel met veel toepassingsmogelijkheden. PVC staat garant voor een prettige leefomgeving die voldoet aan de hoge eisen van de moderne consument. De vloeren zijn slijtvast en eenvoudig in onderhoud. Door de grote verscheidenheid aan design en houtsferen maar ook de details van de tegels met klassiek afgeschuinde vellingranden zijn ze niet van echt te onderscheiden.

Kijk voor Beautifoor laminaat impressie hieronder.

Beautifoor laminaat selectie

Kijk voor Beautifoor PVC impressie hieronder.

Beautifloor pvc selectie

Kenmerkend voor Beautifloor vloeren

Een van de belangrijkste kenmerken van de Beautifloor PVC vloeren is dat ze een upgrade geven aan een ruimte. Tapijt kan erg stoffig zijn en standaard bouwmarkt laminaat kan snel beschadigd raken. Daarnaast kunnen stenen tegels er weer voor zorgen dat de kamer een koude uitstraling krijgt. Beautifloor heeft prachtige professionele laminaat en PVC-vloeren die te krijgen zijn in verschillende kleuren en decors zodat je de kamer geheel naar wens kunt stylen.

Waarom Beautifloor vloeren?

Beautifloor vloeren biedt zoals de naam al aangeeft, prachtige vloeren aan. De vloeren zijn makkelijk te onderhouden en gemaakt van hoogwaardige materialen die niet makkelijk beschadigd raken. Het is niet alleen belangrijk dat je kamer er prachtig uitziet, maar dat deze ook praktisch is zodat er dagelijks goed op kan worden geleefd. Daarom zijn de Beautifloor vloeren een perfecte keuze. Het uitgebreide assortiment van verschillende soorten en maten vloeren die je weer geheel kunt aanpassen aan jouw wensen. De vloeren bieden je comfort en geven de kamer sfeer. Laat dit nou net zijn waar je op zoek naar bent!

CONTACTGEGEVENS

VloerOnline 
Markerkant 1120 
1316 AH Almere

 
EMAIL

info@vloeronline.nl

 
TELEFOON

+31 (0) 36-8488884

 
OPENINGSTIJDEN SHOWROOM
MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 17:00 uur
Woensdag10:00 - 17:00 uur
Donderdag10:00 - 17:00 uur
Vrijdag10:00 - 17:00 uur
Zaterdag10:00 - 15:00 uur
ZondagGesloten