phone +31 36 8488884

OKTOBER WOONMAAND 2023 KORTINGSACTIE

Ben je op zoek naar een voordelige laminaat- of pvc-vloer om je woon- of werkruimte op te frissen?

Zoek niet verder! Bij VloerOnline hebben we een sensationele kortingsactie waarbij je maar liefst 10% KORTING krijgt op ons volledige, toch al scherp geprijsde assortiment bij bestellingen vanaf € 100,00.

Het beste van alles?

Onze WOON2023 korting is geldig voor ons uitgebreide scala aan topmerken, hoogwaardig laminaat tot eigentijdse pvc-vloeren, ondervloeren, sfeerplinten, plakplinten, en profielen - alles wat je nodig hebt om je vloertransformatie perfect te maken.

Hoe pas je de kortingscode toe?

Het gebruik van de kortingscode WOON2023 is eenvoudig. Voeg gewoon je favoriete vloerproducten toe aan je winkelwagen en ga naar het afrekenproces. Hier voer je de kortingscode "WOON2023" in en bevestig je deze met 'korting toepassen'. Je ziet dan meteen hoe 10% KORTING wordt verrekend op het totaalbedrag! Dit is de perfecte kans om te investeren in een kwalitatieve en stijlvolle vloer zonder je budget te overschrijden en honderden euro's te besparen!

oktober woonmaand 2023

Is de prijs goed? Plaats je bestelling...

Het bestellen is eveneens moeiteloos, veilig en vertrouwd. Selecteer 'doorgaan naar afrekenen' en vul enkele verplichte gegevens in, zoals je naam, adres, postcode, woonplaats, en een mobiel telefoonnummer voor verdere correspondentie over je bestelling. Kies vervolgens je gewenste verzend- en betaalmethode. Heb je specifieke wensen of leveringsvoorkeuren? Deel deze dan in het opmerkingenveld.

Controleer je bestelling en klik op 'Bestelling plaatsen'. Zo simpel is het om direct, veilig en vertrouwd je bestelling te plaatsen.

De korting vervalt op zaterdag 4 november 2023

Deze 10% KORTING is slechts tijdelijk geldig en vervalt op zaterdag 4 november 2023, dus wees er snel bij! Bezoek onze inspirerende showroom of ga naar www.vloeronline.nl en profiteer van de WOONMAAND korting op je bestelling.

Profiteer van de 10% KORTING, onder voorbehoud van onderstaande voorwaarden:

  • Bij gebruik van de WOON2023 aanbieding ga je accoord dat je geen recht hebt en/of gebruik maakt van retourneren van goederen.
  • De WOON2023 aanbieding is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of aanbiedingen.
  • De WOON2023 aanbieding is niet geldig in combinatie met Floorify pvc vloeren, Floorify ondervloeren en Floorify plinten & profielen.