Klantenservice +31 (0)36 8488884 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

Gratis verzending Vanaf €500

De verzendkosten van VloerOnline zijn voor afleveradressen in Nederland € 44,95 per bestelling met een verkoopwaarde van minder dan € 500,00 en GRATIS per bestelling met een verkoopwaarde van meer dan € 500,00, exclusief Zeeuwse en Wadden eilanden. Voor verzendkosten voor afleveradressen op de Zeeuwse en Wadden eilanden kunt u via de klantenservice een prijsopgaaf aanvragen.

De verzendkosten van VloerOnline zijn voor afleveradressen in België (Nederlandstalig) € 99,95 per bestelling met een verkoopwaarde van minder dan € 750,00 en € 69,95 per bestelling met een verkoopwaarde van meer dan € 750,00.

AANBIEDINGEN

Laminaat en/of PVC vloer bestellen?

Vraag naar onze aanbiedingen en/of kortingscodes via verkoop@vloeronline.nl

BETAALKORTING Ontvang 2% korting bij diverse betaalmethoden

iDEALIndien u per iDEAL betaalt wordt er een betalingskorting van 2% toegepast op de totale bestelling.

Bij vooruitbetalenIndien u per bank vooruit betaalt, wordt er een betalingskorting van 2% toegepast op de totale bestelling.

Livyn dubbele trede 98

De uitstraling van uw trap draagt bij aan de sfeer in jouw huis. Om deze uitstraling te krijgen is er vanaf nu is er de traprenovatie Livyn Lees meer...

Binnenkort beschikbaar!

De traprenovatie Livyn is te verkrijgen in tredes, stootborden en trapneuzen in alle 50 Quick-Step Livyn decors. Op de bovenzijde van de treden zijn kopse vellingen aanwezig, op de korte voorzijde wordt dit zo mogelijk beperkt. De pvc trapbekleding gemaakt met 100% Quick-Step Livyn dryback stroken, verlijmd op een MDF basis is duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen met de natuurlijke uitstraling van een echte houten plank

 

Nog vragen over traprenovatie Livyn?

 

Onze webwinkel is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag geopend. Daarnaast kun je 7 dagen per week 24 uur per dag per e-mail bij onze klantenservice terecht.

 

Voor telefonische informatie zijn wij bereikbaar, dagelijks van maandag tot en met zaterdag van 08.30 uur tot 17.30 uur op +31 (0)36-8488884.

 

Je kunt voorbeelden ook in onze showroom bekijken. Onze adviseurs staan voor u klaar en adviseren je graag over de traprenovatie Livyn collectie die door VloerOnline wordt aangeboden, op een moment dat jij dit nodig acht.

 

Onze adviseurs, waar wij gepast trots op zijn, begrijpen dat niets zo belangrijk is als een persoonlijk en eerlijk advies. Het mag duidelijk zijn dat wij dit advies vervolgens tot in detail vertalen naar een perfect passende trap oplossing voor jouw woonsituatie.