Klantenservice +31 (0)36 8488884 bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30 tot 17:30 uur

 

*De BLACKFRIDAY aanbieding is geldig vanaf € 750,00 en tot en met 21 december 2020.

*Bij gebruik van de BLACKFRIDAY aanbieding heeft u geen recht van retour.

*De BLACKFRIDAY aanbieding is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of (winkel)aanbiedingen

Onze showroom in Almere is vandaag van 10:00 tot 15:00 uur geopend.

Royal click

  • vtwonen Royal click 62107125 Polar

    Normale prijs: € 61,95

    Special Price € 56,95

  • vtwonen Royal click 62107126 Roasted

    Normale prijs: € 61,95

    Special Price € 56,95

vtwonen Royal click pvc vloeren

De keuze voor een vtwonen Royal click pvc vloer ligt eigenlijk voor de hand, als je op zoek bent naar een oersterke en milieuvriendelijke, kwalitatieve vtwonen pvc vloer die ideaal zijn voor een druk huishouden. Deze vtwonen Royal click pvc vloeren collectie is makkelijk in onderhoud en is daarnaast zeer geluiddempend en waterbestendig en geschikt voor vloerverwarming.

vtwonen Royal click pvc vloer voor elke stijl

De laatste woontrends zijn te zien in deze vtwonen Royal click pvc collectie en bestaat uit verschillende hout decor patronen in diverse kleuren. Het natuurgetrouwe ontwerp, de structuur en de matte natuurlijke uitstraling geeft deze pvc vloer tot in detail het aanblik van een echte stenen en/of betonnen vloer.

Een vloer is bepalend in huis en dus is een zorgvuldige keuze belangrijk en door de vele schitterende designs is de vtwonen Royal click pvc vloer sfeervol en stijlvol en vormt het een prachtige basis voor elke persoonlijke interieurstijl.

Daarom vtwonen Royal click pvc vloeren

Mede door de hoge kwaliteit en meerdere stijlmogelijkheden in combinatie van gebruiksgemak, loopcomfort, kind vriendelijkheid en een chique uitstraling is deze vtwonen Royal click pvc vloer helemaal in balans.

Vragen over vtwonen Royal click

Onze webwinkel is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag geopend. Daarnaast kun je 7 dagen per week 24 uur per dag per e-mail bij onze klantenservice terecht.

Voor telefonische informatie zijn wij bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 08.30 uur tot 17.30 uur op +31 (0)36 8488884.

Showroom en advies

Je kunt deze pvc vloeren ook in onze showroom in Almere bekijken. Onze adviseurs staan voor je klaar en adviseren jou graag over de vtwonen Royal click pvc vloeren collectie die door VloerOnline wordt aangeboden, op een moment dat jij dit nodig acht.

Onze adviseurs, waar wij gepast trots op zijn, begrijpen dat niets zo belangrijk is als een persoonlijk en eerlijk advies. Het mag duidelijk zijn dat wij dit advies vervolgens tot in detail vertalen naar een perfect passende vtwonen Royal click pvc vloer voor jouw woonsituatie.